Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

HYDROGEN

A Hydrogen, amelyet 2003-ban alapított a neves tervező, Alberto Bresci, a kiemelkedő olasz márka a luxus sportruházat világában. A márka tökéletesen felismerhető egyedülálló filozófiájának köszönhetően, amely egy exkluzív termék létrehozásával egyéni karaktert ad.

A Hydrogen a legjobb minőségű sportruházat gyártója, olyan sportokra összpontosítva, mint a tenisz és a golf. Minden kollekció a kiváló kivitelezés és a kiválóságra való állandó törekvés eredménye, amely a világ legigényesebb vásárlóit vonzza.

A Hydrogen tevékenységének egyik kulcsfontosságú eleme az együttműködés más tekintélyes márkákkal. A Hydrogen egyedi kapszulakollekciókat hoz létre olyan márkákkal, mint a Fiat, Lotus, Lamborghini, Alfa Romeo, Perfetti Group, Duvetica és jPlus. Ezek a partnerségek lehetővé tették a Hydrogen számára, hogy a tervezés új területeit fedezze fel, kiemelve a márka innovációját, valamint azt, hogy képes alkalmazkodni a különféle stílusokhoz és igényekhez.

A hidrogén nem csak ruha, hanem életmód is. A márka a luxust, az osztályt és az egyediséget képviseli, azokat célozza meg, akik egyedi élményekre vágynak ruháikon keresztül. Alberto Bresci jövőbe látó dizájn megközelítésével a hidrogént az olasz elegancia és stílus szimbólumává változtatta a sport világában.

Leírás kibontása Leírás összecsukása