Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

JadeYoga

A Jade Yoga gyökerei 1904-ig vezethetők vissza, amikor az alapító család, Dean Jarrehian úgy döntött, hogy keleti szőnyegek gyártásával kezd foglalkozni. Dean 2000-ben úgy döntött, hogy az értékes családi tapasztalatot átülteti a Jade Harmony termékcsalád kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkező, innovatív jógamatracainak gyártásába. Jarrehian találmánya gyorsan meghódította a piacot, és az egyik legkeresettebb termékké vált a test- és elmés sportok iparágában.  

A márka a kezdetektől fogva odafigyel arra, hogy a gyártási folyamat során csak a legjobb beszállítóktól származó, legmagasabb minőségű, tanúsított anyagokat használja fel. A Jade Yoga szőnyegei természetes gumit használnak, ami rugalmasságot ad nekik és növeli a párnázottságot. Ezenkívül a szőnyegek gyártásához használt szövetek nem tartalmaznak káros anyagokat, és megfelelnek a környezetvédelmi követelményeknek. Ezért ha a márka logójával ellátott kiegészítőket vásárol, biztos lehet benne, hogy azok biológiailag lebomló szálakból készültek. A márka számára rendkívül fontosak a valódi ökológiai akciók is, ezért a vállalat minden egyes eladott szőnyeg után faültetést kezdeményezett. 

A márka összes gyártóüzeme a márka hazájában, az Egyesült Államokban található, így a minőséget a gyártás minden szakaszában gondosan ellenőrzik. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása