Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

JOYINME

Joy in me

A Joy in me egy lengyel márka, amely jógaruhák, szőnyegek és egyéb, a jógagyakorlatokat javító kiegészítők gyártására szakosodott. A Joy in me csapata olyan emberekből áll, akik számára a body&mind gyakorlatok életstílust jelentenek. A vállalat számos jógaiskolával működik együtt, amelyekkel közösen gyakorlati workshopokat szervez. A szakemberekből és jógikból álló csapatnak köszönhetően a márka kiváló minőségű kiegészítőket és ruhákat gyárt, amelyek biztosítják a jógázók kényelmét a gyakorlás során. 

A Joy in me aláírt ruhadarabok időtállóak és évekig tartanak. A márka nem követi a múló trendeket, ezért a ruhákat visszafogott és elegáns színekben és ergonomikus szabásokban tervezi. A Joy in me csapata tudja, mennyire fontos a minőségi kivitelezés. Ezért olyan modern technológiákat fejleszt ki (mint például az ease™ anyag), amelyek fokozzák a ruhák teljesítményét, és a lehető legkényelmesebbé teszik őket, valamint légáteresztőek és tökéletesen alkalmazkodnak a jógi alakjához. Ráadásul a Joy in me termékek előállításához felhasznált anyagok etikus forrásból származnak. A kiegészítőkhöz FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fát használnak, a ruhák pedig az OEKO-TEX® szabványoknak megfelelően készülnek. 

A környezetvédelmi kérdések is rendkívül fontosak Joy számára bennem. A márka törekszik a műanyag teljes kizárására, ezért minden termékét biológiailag lebomló zacskókba és kartondobozokba csomagolják, amelyek esztétikus, víz és növények alapján készült nyomatokkal vannak ellátva. A Joy in me ruhák és jóga kiegészítők garantálják a kiváló minőséget és az időtlen stílust. Mind a kezdők, mind a haladó jógázók, akik számára nem létezik egy nap még egy rövid jógagyakorlat nélkül sem, elégedettek lesznek a márka termékeivel.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása