Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Katran

A Katran Fishing Line neves márka, amely innovatív horgászkellékek gyártására szakosodott. Az évek során a vállalat folyamatosan fejlődött, modern technológiai megoldásokat fejlesztett ki, és a horgászat során nélkülözhetetlen praktikus kiegészítőkkel bővítette választékát.  

A márka csapata szakképzett tervezőkből, mérnökökből és profi horgászokból áll, akik értékes tapasztalataikat közvetlenül a gyártási folyamatokba ültetik át.  

A gyártó kizárólag bevált anyagokat használ termékeihez, amelyek rendkívül tartósak és funkcionálisak. Ráadásul a vállalat számos innovatív rendszert használ a gyártás során, amelyekkel olyan úttörő tartozékokat gyárt, mint az egyedülálló Crypton színváltó monofilamentumok.  

A Katran Fishing Line jelenleg Európa egyik legnagyobb horgászkellék-gyártója. Ennek a márkának a termékeit világszerte használják a kezdők és a haladó horgászok egyaránt, akik csak válogatott, kiváló minőségű felszereléseket használnak felszerelésükben. 

Katran számára fontosak a környezetvédelmi kérdések. Ezért a márka etikusan beszerzett anyagokat használ a gyártás során, és újrahasznosítható csomagolást. A vállalat széles termékkínálatában horgászzsinórok, fonott zsinórok, előkék, csalik és alapozók szerepelnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása