• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kempa

Kempa

A Kempa alapítója a híres német kézilabdázó, Bernard Kempa, aki úgy döntött, hogy létrehozza saját márkáját, amely kézilabda kiegészítők gyártására szakosodott. Az évek során a vállalat folyamatosan növekedett, és fokozatosan új termelési területekkel bővítette kínálatát.  

Jelenleg a márka nemcsak kézilabdához, hanem röplabdához, küzdősportokhoz, futáshoz és egyéb fitnesztevékenységekhez is kínál kiegészítőket. Így nem csak a csapatsportágak játékosai, hanem egyes egyéni sportágak kedvelői is beszerezhetik a Kempa speciális sportcikkeit. 

2010-ben a márka partnerségre lépett a Michelinnel, hogy tartós és sérülésálló anyagokból készült, kiváló minőségű lábbeliket fejlesszen ki. Az együttműködés eredményeként létrejött Wing, Attack, Lightness Technology és Attack Stability cipőcsaládok kiváló párnázottsággal rendelkeznek a talpukban. Története során a márka szabadalmaztatta a Synergy professzionális labdát is, amely kontrollt és biztos fogást biztosít a pályán való játék során.  

A Kempa olyan országok kézilabda válogatottjainak hivatalos szponzora, mint Németország, Tunézia, Brazília és Észtország. A márka emellett lengyel sportcsapatokkal is együttműködik, és megállapodást kötött a Lengyel Nem Olimpiai Sportok Bizottságával.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása