Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

KSW

A KSW a lengyel MMA harcszervezet - Konfrontacja Sztuk Walki - eredeti márkája. A márka széles kínálatában megtalálhatóak a küzdősportok speciális edzőruházatai is. A KSW márka minden termékét minden részletre odafigyelve készítik, és mielőtt forgalomba kerülnének, számos, a minőségüket igazoló vizsgálaton esnek át. Ezért ha ettől a gyártótól választ tartozékokat, biztos lehet benne, hogy azok a lehető legmagasabb szinten fognak teljesíteni.  

A márka csapata szakképzett tervezőkből áll, akik gyakorlati tudásukat közvetlenül a ruhakészítés folyamatába ültetik át, valamint grafikusokból, akik a ruhák esztétikai szempontjairól gondoskodnak. A gyártás során csak bevált anyagokat, például pamutot, viszkóz és elasztánt használunk, amelyek a ruhákat funkcionálissá, tartósabbá teszik, és javítják a viselési kényelmet. 

Az évek során a márkában több ezer elégedett ügyfél bízott, akik között mind a harci sportokban több éves tapasztalattal rendelkező, speciális sportolók, mind az amatőrök, akik csak most kezdik a kalandot a képzéssel. A KSW ruházat ideális a fizikai aktivitáshoz - tökéletesen illeszkedik a testhez és maximális mozgáskomfortot biztosít. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása