• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Le Coq Sportif

Nem találunk a kiválasztásnak megfelelő termékeket.

A francia Le Coq Sportif márka története 1882-ig nyúlik vissza, amikor az alapító, Emile Camuset önállóan tervezett és varrt speciális ruházatot kerékpározó és focizó barátai számára. Ez az esemény megalapozta egy új ruházati márka létrehozását. A vállalat a kezdetektől fogva folyamatosan fejlesztette és új termékekkel bővítette kínálatát. A márka a világon elsőként dobott piacra edzőruhakészletet, amely sportkörökben gyorsan népszerűvé vált. 

 1951-ben a Le Coq Sportif lett a Tour de France hivatalos pólószállítója, ami világszerte nagyban népszerűsítette a márkát, és hírnevet szerzett neki. Sőt, az 1970-es években a híres teniszező, Arthur Ashe a Le Coq Sportic ruházatában nyerte meg Wimbledont. Az évek során a márka számos együttműködésre vállalkozott, és többek között a francia olimpiai csapatnak és az AS Saint-Étienne-nek is szállított speciális ruházatot. 

2010-ben a vállalat megnyitotta saját fejlesztési és kutatási központját, ahol a sportruházatban használt innovatív technológiákat és szöveteket fejlesztették ki. A Le Coq Sportif ruházat a kiváló minőség, tartósság és funkcionalitás szinonimája. A gyártó minden terméke egy sor teszten megy keresztül, hogy ellenőrizzék minőségüket, mielőtt eladásra bocsátanák őket. Emellett a vállalat figyelmet fordít a gyártási folyamatok etikusságára is, és valamennyi gyára Franciaországban, Portugáliában és Marokkóban található. Ez lehetővé teszi az egyes termékek pontos minőségellenőrzését. 

A Le Coq Sportif széles választéka két vezető kollekcióból áll: Tricolore és Essentiels. Ezek közé tartoznak a speciális sportruházat és a minőségi edzőcipők. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása