Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Marker

Marker

A Marker egy 1952-ben alapított német márka, amely sífelszerelések, többek között kötések, sisakok, szemüvegek és sífutófókák gyártására specializálódott. A cég alapítója, Hannes Marker a cég tevékenységének első éveiben modern és biztonságos síkötéseket fejlesztett ki, amelyek tartósan meghonosodtak a sport világában, és a síelők által világszerte használt kultikus termékké váltak. Minden Marker terméket kiváló minőségű kivitelezés és kiemelkedő tartósság jellemez, ezért már a sportolás kezdeti szakaszában érdemes beruházni rájuk.

A márka igazi küldetése olyan termékek kifejlesztése, amelyek a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítik. A Marker a legmodernebb technológiákat használja a tartozékokban, hogy biztosítsa azok kiváló tulajdonságait, és jelentősen javítsa teljesítményüket és tartósságukat. Ezek közé tartozik a Sole.ID kötésrendszer, a GripWalk kopolimer talpszerkezet és az ütéscsillapító X-cell Technology speciális sícipőszerkezet. 

Ezenkívül a környezetvédelmi kérdések rendkívül fontosak Marker számára. Ezért a márka elkötelezett amellett, hogy a gyártás során teljesen biológiailag lebomló és újrahasznosítható anyagokat használjon. Ezt bizonyítják az elnyert európai és globális tanúsítványok, mint például az ISO 14001, amely megerősíti, hogy a márka csökkenti a vegyi anyagok használatát. A Marker emellett ügyel arra is, hogy termékeit újrafelhasználható táskákban és fa csomagolásban szállítsa.  

Olyan profi sportolók dolgoznak a márkával, mint az osztrák alpesi síző és világbajnoki aldöntős Adrian Pertl, a kanadai olimpiai bronzérmes Alex Beaulieu-Marchand és a junior világbajnokságon győztes Alice Robinson.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása