Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Matrix Fitness

A 2001-ben alapított Matrix Fitness az egyik vezető gyártója az otthoni és a fitneszközpontokban végzett erő- és kardióedzéshez szükséges eszközöknek és kiegészítőknek. A márka sikeresen forradalmasította az egyedi berendezések tervezésének megközelítését, és a minőség és a funkcionalitás új dimenzióját adta nekik. Jelenleg a Matrix Fitness termékeket számos külföldi piacon forgalmazzák, így a világ minden táján megtalálhatóak a professzionális edzőtermekben. A vállalat széles kínálattal rendelkezik az egyéni vásárlók számára, akik számára teljes felszerelést biztosít otthoni edzőtermek számára. Ezek közé tartoznak a helyhez kötött kerékpárok, edzőpadok, orbitrekák és futópadok. 

A vállalat számos technológiai rendszert használ a gyártási folyamatban, amelyeket sikeresen alkalmaznak a gyártott berendezésekben. Ennek eredményeképpen az egyes termékek rendkívül tartósak és funkcionálisak. A Matrix Fitness modern fitneszkészülékei Wi-Fi-kapcsolattal rendelkező innovatív konzolokkal vannak felszerelve, amelyek az edzéssel kapcsolatos összes információt megjelenítik, és folyamatosan elemzik az aktivitási paramétereket. Az innovatív konzolok egyre inkább kompatibilisek a mobil edzésalkalmazásokkal, és rendelkeznek fejhallgató- és olvasóaljzatokkal, így bármilyen tevékenységhez könnyen hozzáadható extra szórakozás. 

A Matrix Fitness legfontosabb termékcsaládjai közé tartozik a Performance termékcsalád az egészségklubok számára készült csúcsminőségű berendezésekkel, valamint az Endurance sorozat az intenzív otthoni edzéshez készült tartós termékekkel. Mind az amatőr sportolók, mind a profik, akik számára a sport életstílus, profitálhatnak a Matrix Fitness speciális kiegészítőiből. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása