• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

NOHrD

Termékek: 2

View as
NOHrD

A NOHrD egy 2005-ben alapított német vállalat, amely fából vagy bőrből készült minőségi fitneszeszközöket tervez és gyárt. A cég alapítása óta eltelt kevesebb mint egy évtized alatt a márka elnyerte a híres PlusX Award tanúsítványt termékeinek magas minőségéért és professzionális tervezéséért. Szinte minden NOHrD termék kézzel készül német gyárakban, ami biztosítja, hogy minden részletre odafigyelve készülnek.  

A gyártó a fát etikus módon, német erdőkből szerzi be, és olajozásnak veti alá, ami tovább javítja a fa tulajdonságait és tartósságát. A NOHrD fontosnak tartja a környezetbarát gyártási folyamatot is. A fa teljesen újrahasznosított, és nem hagy felesleges hulladékot. A NOHrD bőripari termékei megfelelnek a globális követelményeknek, és teljesítik azokat a feltételeket, amelyek lehetővé tették, hogy a márka ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezzen, ami kiváló minőségirányítási rendszerről tanúskodik. 

A NOHrD számára minden környezetvédelmi kérdés fontos, ezért a vállalat a tároló létesítményeiben napenergiát termel, amely lehetővé teszi, hogy minden munkagépét alacsony energiaigényű energiával működtesse. A márka az egész világon ismert, és termékeit a fizikai aktivitásban kezdők és a haladó sportolók egyaránt használják.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása