Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Parlanti

Az 1987-ben alapított Parlanti egy olasz vállalat, amely professzionális lovaglócsizmák gyártására szakosodott. A márka gyorsan népszerűvé vált, és termékei világszerte ismertté váltak a neves lovasoknak köszönhetően, akik a Parlanti márkájú bakancsokat használták neves versenyeken. Köztük van Petronelle Anderson, Bertram Allen, David Blake, Daniel Bluman, John Bragg és Emilie Conter.  

A vállalat a kezdetektől fogva a legmagasabb minőségre összpontosított minden egyes termék esetében, ezért nagy figyelmet fordított a hatékony termelési rendszer kialakítására. Ennek eredményeképpen precízen elkészített lovaglócsizmák születnek, amelyeket kezdők és haladó zsokék egyaránt használhatnak. A márka egyik legnépszerűbb termékcsaládja a Parlanti Passion, amely speciális lovaglócsizmákat és lovaglópapucsokat tartalmaz. Minden lábbeli modell többféle méretben kapható, így minden felhasználó kiválaszthatja a számára megfelelőt.  

A Parlanti lovaglócsizmák a kiváló olasz minőséget ötvözik a márka egyedi dizájnjával, amelyet az elegancia és a minimalizmus jellemez. A gyártó széles kínálatában felnőtteknek és a legfiatalabb lovasoknak szánt modellek egyaránt megtalálhatók. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása