Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Pikeur

Az 1957-ben alapított Pikeur márka a lovaglóruházat tömeggyártását hozta létre. Addig csak előzetes megrendeléssel lehetett hozzájutni az ilyen ruhákhoz. A modern Pikeur márka a kezdetektől fogva forradalmasította a sportpiacot innovatív anyagok kifejlesztésével, amelyeket rendkívüli funkcionalitás jellemzett. A vállalat fejlődésének áttörő pillanata volt a Német Olimpiai Lovasbizottsággal (röviden DOKR) való együttműködés 1972-ben, amelynek a márka elkezdte szállítani minőségi termékeit. A 2000-es évek elején, 2006-ban a német lovascsapat Pikeur ruházatot viselt az aacheni Lovas Világjátékokon. 

A gyártó széles kínálatában olyan termékek szerepelnek, mint a lovaglónadrágok, kabátok, mellények és speciális versenyruhák. Minden Pikeur cikk a kiváló kivitelezés szinonimája, mivel számos vizsgálaton átesett, tartós anyagokból készülnek. Ezek közé tartozik a Sensitive Fabric, amely rugalmas és kiváló légáteresztő és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik. 

A márka lovas ruházata szintén egyedi kialakítású, amely igazi, klasszikus eleganciával tűnik ki más márkák ajánlatai közül. A Pikeur kínálatában a kezdők és a haladók számára egyaránt megtalálhatóak a minden részletre odafigyelő ruhák. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása