Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Prologic

Prologic

A Prologic egy 1993-ban alapított, horgászfelszerelések gyártására szakosodott vállalat. A márka a kezdetektől fogva a fejlesztésre összpontosított, aminek köszönhetően mára az egyik legnagyobb horgászkellék-gyártóvá vált. Az évek során a vállalat modern rendszereket és technológiákat fejlesztett ki. Olyan fejlett termékek előállítására használják őket, amelyeket magas minőség jellemez, és számos egyéb további előnnyel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hatékony halászatot. 

A Prologic márka csapata olyan szakemberekből áll, akik mind elméleti, mind gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a halászatról, és ezt nap mint nap alkalmazzák munkájuk során. Ennek köszönhetően a funkcionalitás a Prologic márka által aláírt termékek második neve. A vállalat folyamatosan bővíti választékát, és olyan termékeket kínál, mint: kapásjelzők, sátrak, kajakok, zsinórok, botok, orsók és sok más, a horgászat során szükséges kiegészítő. 

Bár a márka nagyon jól ismert a horgásziparban, küldetése, hogy az egész társadalom körében népszerűsítse ezt a sportot, és szenvedélyt ébresszen benne. Ezért a Prologic olyan termékeket készít, amelyek mind a profi és haladó horgászoknak, mind a kezdőknek szólnak, akik most kezdik a kalandot ezzel a sporttevékenységgel. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása