Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Radinn

Radinn

A Radinn egy 2013-ban alapított svéd márka, amely forradalmasította a vízi sportok piacát, és az iparág egyik legnagyobb vezetőjévé vált. A vállalat professzionális elektromos táblák gyártására szakosodott. A jetboardok gyártásának ötlete abból az igényből született, hogy alternatív felszerelést hozzanak létre a nem szerves üzemanyaggal hajtott modellek számára. A Radinn gyártó volt az első, aki elektromos deszkákat vezetett be a piacra, hozzájárulva ezzel az ilyen típusú termékek tervezésének szemléletváltásához.  

Az évek során a márka folyamatosan növekedett, folyamatosan bővítette kínálatát és innovatív technológiai megoldásokkal javította termékeit. Ezek közé tartozik a Speed Charger, amely közvetlen hatással van a berendezések töltési idejének csökkentésére, a modern XDL Tech hajótest kialakítása és a tartós G3 akkumulátor. Ráadásul a márka számos tengerentúli piacra terjeszkedett, és a védjegyét viselő termékeket szinte az egész világon elismerik. A Radinn elektromos deszkáit kezdő vízi sportolók és profi sportolók egyaránt használhatják.  

A márka csapata szakmérnökökből és tervezőkből áll, akik innovatív jetboardok gyártására fordítják idejüket. Minden Radinn termék, mielőtt forgalomba kerülne, egy sor vizsgálaton megy keresztül, hogy ellenőrizzék minőségét, teljesítményét és biztonságát. Így, vásárol egy elektromos jetboardot ettől a gyártótól, biztos lehet benne, hogy minden részletre odafigyelve készült, és sok éven át fog szolgálni.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása