Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Samshield

A Samshield egy olyan márka, amely lovagláshoz szükséges kiegészítők, elsősorban sisakok gyártására szakosodott. A céget Sam Maloigne motokrossz versenyző alapította, aki 2003-ban döntött úgy, hogy belevág a lovaglásba. Időközben észrevette, hogy a minőségi bukósisakok piacán hiány van, és úgy döntött, hogy betölti azt, és 2005-ben piacra dobta az első speciális Samshield bukósisak termékcsaládot. A vállalat gyorsan népszerűvé vált az iparágban, és termékei szinte az egész világon felismerhetővé váltak.  

Idővel a márka a lovas ruházatra is specializálódni kezdett, és 2012-ben látott napvilágot a fejlett technológiájú V-Skin lovaglókesztyű, amely a felhasználó kezéhez való tökéletes illeszkedésnek, valamint a légáteresztő és ütéscsillapító tulajdonságoknak köszönhetően meghódította a piacot, és a Samshield egyik zászlóshajójává vált. A márka fejlődésének másik mérföldköve a Shield's Rup speciális lovaglócsomagok és kengyelek bevezetése volt.  

Az évek során a vállalat folyamatosan bővítette kínálatát és fejlesztette meglévő termékeit. Ma a lovasipar egyik vezetője, és termékeit nap mint nap használják a kezdők és a haladó lovasok, akik kiváló minőségű kiegészítőket keresnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása