Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sweet Protection

Sweet Protection

A norvég Sweet Protection márka története, amelyet Ståle N. A Møller 1988 óta létezik. Møller első tervei a kajakosok védőfelszerelések iránti igényére válaszul születtek. 1997-ben megalkotta számukra az első kevlár termékeket, amelyek mérföldkőnek számítottak a tervezési megközelítésben. A vállalatot hivatalosan 2000-ben alapították, és mindössze három évvel később debütált az ISPO-n, ahol elnyerte a Brand New Award díjat.  

Ezek az események váltak a márka további fejlődésének hajtóerejévé. 2009-ben a Sweet Protection csapata megosztotta a világgal a high-tech Gore-Tex® membránnal készült funkcionális snowboard- és kajakozóruházat új tervezését, amely gyorsan meghódította a piacot. Röviddel ezután a vállalat elkezdett MIPS technológiával ellátott kerékpáros sisakokat is tervezni a kiváló ütéselnyelés érdekében. A márka széles választékában különböző sporttevékenységekhez való védősisakok, overallok, valamint síszemüvegek találhatók olyan kollekciókból, mint a Clockword, Interstellar és Firewall. 

2012-ben a vállalat Alex Lund Svindal norvég síelővel kezdett együttműködni, aki a Sweet Protection speciális szénszálas sisakját, a Rooster Corsát viselte a söldeni alpesi világkupán.  

Az évek során a márka olyan neves elismeréseket kapott, mint a Design & Innovation az Enduro Magazine Germany-től és az ISPO Board Sports Award. Ez a modern technológiák használatát mutatja a termékekben, amelyek növelik a teljesítményüket és magas szintű biztonságot nyújtanak a felhasználónak. Minőségi ruházat és kiegészítők, innovatív ötletek és sokéves tapasztalat - ez a Sweet Protection.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása