Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Talbot-Torro

A Talbot egy Derek Talbot által alapított márka, amely tollaslabda-felszerelések gyártására specializálódott. A tollaslabdával egy időben fejlődött, és alapítója közvetlenül hozzájárult ahhoz, hogy ezt a testmozgást önálló sportágként ismerjék el. A Torro egy olyan márka, amely 1991-ben egyesült a Talbottal. Azóta mindkét márka egy cégnév - Talbot Torro - alatt működik.  

Az évek során a márka folyamatosan fejlődött, új termékekkel bővítette kínálatát és javította tartozékait. Ennek eredményeként számos tollaslabda-ütő modell jött létre, amelyek modern technológiai megoldásokat alkalmaznak, mint például az Air Flex, a fej izometrikus alakja, valamint a többkúpos profil, amely kiváló torziós merevséget biztosít az ütőnek. Napjainkban a Talbot Torro az egyik vezető márka, amelynek termékeit a tollaslabda kezdők és a világbajnokságokon részt vevő haladó játékosok egyaránt használják. A gyártó széles kínálatában az ütőkön kívül kész tollaslabda szettek, siklók és egyéb, a játék során szükséges kiegészítők is megtalálhatók.  

Mielőtt a Talbot Torro minden tartozéka értékesítésre kerülne, egy sor teszten megy keresztül, amelyek ellenőrzik a tulajdonságaikat. Így ha úgy dönt, hogy ettől a márkától vásárol kiegészítőket, biztos lehet benne, hogy azok minden részletre odafigyelve készültek, és olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek közvetlenül befolyásolják a játék hatékonyságát. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása