Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

THORN FIT

A Thorn Fit egy lengyel márka, amely a funkcionális, fitnesz- és erőnléti edzéshez szükséges speciális felszerelések és kiegészítők gyártására szakosodott. Az évek során a vállalat nagy sikereket ért el, és az egyik legelismertebb edzőberendezés-gyártóvá vált. A Thorn Fit termékek gyakran megtalálhatók a professzionális edzőtermekben, mind a láncokban, mind a magán edzőtermekben. A Thorn Fit célja, hogy olyan felszereléseket állítson elő, amelyekkel fejleszteni lehet a kompetenciát és a sportolási készségeket. 

Minden Thorn Fit márkájú termék minden részletre odafigyelve készül, és megfelel a funkcionalitás és a minőség kritériumainak. Ráadásul minden általuk gyártott berendezés és tartozék egyedi kialakítással rendelkezik. Elegánsak és klasszikusak, ezért sok felhasználó igényeinek megfelelnek. 

A márka együttműködik professzionális személyi edzőkkel, fizioterapeutákkal, valamint fitneszklubokkal és crossfit boxokkal. Ennek köszönhetően a vállalat folyamatosan fejleszti és javítja termékeit, egyre modernebb és hatékonyabb technológiai megoldásokkal. A Thorn Fit támogatja a nemzetközi színtéren sikeres helyi sportolókat is, és részt vesz sportvásárokon és más sporteseményeken. 

A Thorn Fit évek óta népszerűsíti az egészséges életmódot, és megosztja a világgal funkcionális termékeit, amelyek között markolatok, súlyzók, labdák, kettlebell, szőnyegek, valamint speciális sportruházat is megtalálható. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása