Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

TUSA

TUSA

A Tusa egy 1952 óta a piacon működő japán márka, amely a világ egyik vezetője a speciális búvárkellékek, például maszkok, sznorkelek, uszonyok és neoprénbakancsok gyártásában. A modern technológiai megoldások fejlesztése a Tusa gyártó tevékenységének alapja. Ennek köszönhetően a vállalat jelentősen fejlődött, és a védjegyével ellátott termékek számos külföldi piacon megtalálhatók. A márka többek között Németországban, az Egyesült Államokban, Hollandiában és Ausztráliában is rendelkezik gyártóüzemekkel.  

Az évek során a Tusa kifejlesztette saját gyártási rendszereit, amelyeknek köszönhetően nagy sikereket ért el, és a búvároknak szánt felszerelések globális gyártójává vált. A vállalat számára áttörést jelentett a sebészeti szilikonból készült búvármaszk bevezetése. Ezzel egyidejűleg a márka a nőknek szánt, fehér szilikont használó, speciális termékcsalád kifejlesztésére összpontosított.  

A Tusa minden termékét a legmagasabb minőség, tartósság és a részletekre való odafigyelés jellemzi. Minden egyes termék a forgalomba hozatal előtt teszteken megy keresztül, amelyek alaposan ellenőrzik tulajdonságait és igazolják biztonságos használatát. A márka az ISO 9001 tanúsítványt is elnyerte, amely megerősíti az etikus termelési normák betartását. A vállalat olyan innovatív technológiákat használ a tartozékaiban, mint a Freedom, amely a maszk tökéletes illeszkedéséért felelős a búvár arcához, a ForcElast, amelyet az uszonyokban használnak a teljesítményük növelése érdekében, valamint a Tri-Mix, amely egy maszk keret, amely javítja a tartósságát. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása