Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Vittoria

A Vittoria egy olasz óriás a kerékpárgumik, csövek és cső nélküli abroncsbetétek gyártásának világában. A Vittoria márka megalakulása óta folyamatosan kiváló minőségű termékeket szállít, amelyek kitűnő menetteljesítményükkel és megbízhatóságukkal tűnnek ki.

A márka lenyűgöző termelési léptéke az iparágban betöltött dominanciájáról tanúskodik - a Vittoria évente több mint 7 millió gumiabroncsot gyárt, amelyeket a világ minden tájára szállít a kerékpárosoknak. Minden egyes gumiabroncs az olasz kézművesség, az innovatív technológia és a legapróbb részletekre való folyamatos odafigyelés kombinációjának eredménye.

A "Corsa sorozat" különös elismerést váltott ki a kerékpározás szerelmesei körében. Ez egy olyan síncsalád, amelyet kivételes menettulajdonságai, tartóssága és a talajjal való kiváló érintkezése miatt értékelnek.

A Vittoria azonban nem csak a kiváló gumiabroncsokról szól. Ez egy olyan márka, amely a kerékpárok iránti szenvedélyét a termékei innovációjának és fejlesztésének folyamatos keresésében fejezi ki. Ennek eredményeként a Vittoria vezető szerepet tölt be a kerékpárabroncsok gyártásában, és folyamatosan a piac egyik legfontosabb szereplőjeként ismerik el.

Ha a Vittoria márkát választja, a kerékpározás minden területén a bizonyított minőséget, megbízhatóságot és tökéletességet választja. Vittoria - az Ön partnere a kerékpáros sikerhez vezető úton.

Leírás kibontása Leírás összecsukása