Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Wahoo

Wahoo

A Wahoo márka eredete 2009-re nyúlik vissza, amikor Chip Hawkins úgy döntött, hogy sportfelszereléseket gyártó céget alapít. A márka első innovatív terméke egy USB-antenna és ANT+ adó volt, amelynek funkciója a fitneszérzékelők edzésadatainak megosztása volt. Ma a Wahoo speciális edzők, pulzusmérők, intelligens órák és kerékpáros elektronikai eszközök, például GPS-funkcióval ellátott kerékpárszámlálók gyártására szakosodott. 

A Wahoo a világ egyik vezető kerékpáros edzőgépgyártója. A kezdők és a profi sportolók egyaránt használhatják a márka professzionális felszereléseit. A vállalat folyamatosan fejleszti berendezéseit és innovatív megoldásokat kínál ügyfeleinek. A modern edzők pulzusérzékelőkkel vannak felszerelve, és lehetőség van az eszköz mobiltelefonnal való összekapcsolására a Wahoo Fitness alkalmazás segítségével, amelynek köszönhetően minden felhasználó folyamatosan nyomon követheti bármely fizikai tevékenység előrehaladását.  

A Wahoo a professzionális kerékpáros és fitneszfelszerelések és kiegészítők gyártására összpontosított, amelyek modern eszközökkel (pl. a kerékpár szögének változtatása) vannak felszerelve, növelve az edzés kényelmét minden felhasználó számára. A Wahoo termékeket világszerte több ezer elégedett felhasználó használja.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása