• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Wahoo

Termékek: 14

View as
 1. Wahoo Kickr Trainer úszószőnyeg fekete WFKICKRMAT
  32 610,00 Ft
  200 x 90 x 0,6 cm

  1

 2. Wahoo Kickr Core kerékpár edző fekete WFBKTR4
  335 055,00 Ft
  294 295,00 Ft
  OS

  1

Wahoo

A Wahoo márka eredete 2009-re nyúlik vissza, amikor Chip Hawkins úgy döntött, hogy sportfelszereléseket gyártó céget alapít. A márka első innovatív terméke egy USB-antenna és ANT+ adó volt, amelynek funkciója a fitneszérzékelők edzésadatainak megosztása volt. Ma a Wahoo speciális edzők, pulzusmérők, intelligens órák és kerékpáros elektronikai eszközök, például GPS-funkcióval ellátott kerékpárszámlálók gyártására szakosodott. 

A Wahoo a világ egyik vezető kerékpáros edzőgépgyártója. A kezdők és a profi sportolók egyaránt használhatják a márka professzionális felszereléseit. A vállalat folyamatosan fejleszti berendezéseit és innovatív megoldásokat kínál ügyfeleinek. A modern edzők pulzusérzékelőkkel vannak felszerelve, és lehetőség van az eszköz mobiltelefonnal való összekapcsolására a Wahoo Fitness alkalmazás segítségével, amelynek köszönhetően minden felhasználó folyamatosan nyomon követheti bármely fizikai tevékenység előrehaladását.  

A Wahoo a professzionális kerékpáros és fitneszfelszerelések és kiegészítők gyártására összpontosított, amelyek modern eszközökkel (pl. a kerékpár szögének változtatása) vannak felszerelve, növelve az edzés kényelmét minden felhasználó számára. A Wahoo termékeket világszerte több ezer elégedett felhasználó használja.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása