Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

X-Socks

X-Socks

Az X-Socks egy svájci márka, amely funkcionális edzőzoknik gyártására specializálódott. Az X-Bionic vállalathoz tartozik. Külön márkát hoztak létre, hogy elkülönítsenek egy olyan csapatot, amely minden figyelmét olyan speciális zoknik tervezésére összpontosítja, amelyek számos előnyt biztosítanak a felhasználó számára.  

Ez számos pozitív hatást eredményezett, és az évek során maga a márka az edzőzoknik vezető gyártójává vált. Más modellektől elsősorban a kiváló szellőzési szintjük különbözteti meg őket, köszönhetően az Air-Conditioning Channel® technológiának, valamint a fokozott bokastabilitásnak, ami a modern X-Cross® kötésrendszer segítségével történik. Ezenkívül a zoknik jól elvezetik a nedvességet, és egyes modellek kompressziós anyagokból készülnek, amelyek tovább támogatják a testet a fizikai aktivitás során. Ezenkívül az X-Socks csapata a gyártás során a legjobb minőségű, tartós, bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkező anyagokat használja.  

Az X-Socks márka folyamatosan fejlődik, új technológiákat fejleszt és új megoldásokat keres a zoknik teljesítményének további javítására. Ennek köszönhetően a vállalat speciális modelleket bocsát ki a síelők, futók, a hegyi túrázás és más fizikai tevékenységek szerelmesei számára.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása