Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab

A Yoga Design Lab Chad Turner agyszüleménye, aki Balin töltött tartózkodása alatt döntött úgy, hogy elindítja saját márkáját, amely professzionális, mintás jógamatracok gyártására specializálódott. A márkának a kezdetektől fogva egyetlen célja volt: jógakiegészítőket gyártani a legjobb minőségű anyagokból, és különböző nyomatokkal feldobni őket. 

A gyártó Yoga Design Lab számára az ökológiai kérdések rendkívül fontosak. Ezért a márka minden termékét etikus termelési folyamatok szerint gyártják. A márka csapata által a szőnyegek elkészítéséhez használt anyagok között szerepel a biológiailag lebomló gumi, valamint az újrahasznosított műanyag palackokból nyert szövet. A nyomatok készítéséhez használt tinták szintén vízbázisúak. Ezáltal a szőnyegek használata teljesen biztonságos és környezetbarát. 

Idővel a márka folyamatosan növekedett, bővítette kínálatát és javította valamennyi termékét. Jelenleg a gyártó, a Yoga Design Lab széles kínálatában speciális szőnyegek, jógakerekek, valamint törölközők, táskák, övek és bokaláncok találhatók, amelyek a jógagyakorlás során az igényes pozíciók végrehajtását támogatják. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása