Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

York Fitness

York Fitness

A York Fitness egy 1932-ben alapított kanadai-amerikai sportmárka. A vállalat otthoni használatra és professzionális edzőtermi edzésre egyaránt alkalmas fitneszeszközök gyártására specializálódott. A márka az évek során jelentősen fejlődött, és termékeit külföldi piacokon is forgalmazni kezdte, többek között az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában és Kínában.  

A márkát Bob Hoffman alapította, aki az ifjúsági testmozgás elismert tanácsadója és az olimpiai súlyemelő csapat vezető edzője. Gyakorlati és elméleti tapasztalatait márkafejlesztésre fordította. Ennek köszönhetően a vállalat tudta, hogy milyen innovatív technológiákba érdemes befektetni, és hogyan kell megfelelően megtervezni a tartós és hatékony sporteszközöket.  

A York Fitness termékeket világszerte neves sportklubok használják, köztük a Washington Redskins, a Lions és a Los Angeles Lakers. Ezek a partnerségek meghozták a vállalat számára a nyilvánosságot, és a York Fitness-t a sportipar egyik legismertebb márkájává tették, amelynek innovatív és funkcionális termékei több ezer felhasználó számára jelentenek előnyt.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása