Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Zefal

Zefal

Az 1880-ban alapított francia Zefal cég a világ egyik legnagyobb kerékpáros tartozékgyártója. A márka áttörést ért el, amikor kifejlesztette a presta szelepet, amelyet a mai napig széles körben használnak a kerékpárbelsőkben. A vállalat nagyon híres volt a szabadalmaztatott, modern, orrával ellátott pedálokról is. Az 1970-es években a Zefal kifejlesztette az első HPX kézi pumpát, amely lehetővé tette a kerékpárgumik gyors felfújását. A márka hosszú évek alatt erős pozíciót épített ki az iparágban, következetesen bővítve gyártási területeit és forgalmazva tartozékait a nemzetközi piacokon.  

Bár a Zefal márka ma már az egész világon ismert, nem feledkezik meg francia gyökereiről, és még mindig közvetlenül kötődik származásához. A vállalat küldetése olyan kiegészítők tervezése, amelyek minden kerékpárosnak segítenek a magas eredmények elérésében és a folyamatos fejlődésben. Ehhez hozzájárulnak azok a modern technológiák, amelyeket a Zefal napi szinten használ a gyártóüzemekben. Ezenkívül minden cikk számos minőségbiztosítási vizsgálaton megy keresztül, mielőtt eladásra bocsátják. Ennek köszönhetően a Zefaltól vásárolt tartozékok esetében biztos lehet benne, hogy alaposan kidolgozottak és megfelelnek az előírt kritériumoknak. 

A vállalat az évek során számos elismerést kapott, és olyan neves díjakat, mint az Eurobike Gold az innovatív lopásgátló rendszeréért. A Zefal márkájú termékeket a kezdők és a haladók is sikeresen használhatják.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása