Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Napelemek

Túrázó napelemek - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano üzletben 

A túrázó napelemek fotovoltaikus cellákból állnak, amelyek a napsugarak segítségével termelnek energiát. Tökéletes eszközök a többnapos kempingezés vagy hegyi túrázás során, különösen akkor, ha telefonját, navigációját vagy fényképezőgépét is magával viszi. Úgy tervezték őket, hogy kényelmesen elférjenek egy hátizsákban vagy táskában, így rendkívül kényelmesen tárolhatók és szállíthatók. A Sportanónál olyan professzionális márkák, mint a Goal Zero hordozható napelemeit találja különböző méretekben, így a terméket az Ön igényeihez igazíthatja.  

Hogyan működnek a turisztikai napelemek? 

A túrázó napelemeket elektronikus eszközök, például telefonok, navigációs eszközök vagy fényképezőgépek töltésére tervezték hegyi túrák vagy kerékpártúrák során. A napelem több fotovoltaikus cellából áll, amelyeket úgy terveztek, hogy a nap energiáját egyenárammá alakítsák. Ez nem más, mint egy napelemes töltő, amely nélkül nehéz elképzelni a többnapos kempingezést vagy túrázást. Lehetővé teszi, hogy a legfontosabb eszközeidet útközben is tölthesd, így könnyedén csatlakoztathatod a kiválasztott felszerelésedet töltéshez. Elég kompakt ahhoz, hogy könnyen elférjen egy hátizsákban vagy táskában, és egyszerűen összeszerelhető és használható. 

Napelemes töltő a telefonodhoz és azon túl - hogyan használd a hordozható napelemeket? 

A hordozható napelemes készlet egy olyan napelemes töltő, amelynek legnagyobb előnye a mobilitás. Könnyedén mozgathatja bárhová, és magával viheti, bárhol is tartózkodik. Kis méretük és súlyuk révén helyet takarítanak meg a poggyászban. Ráadásul az utazási fotovoltaikus panellel való utazás során, ha napos az időjárás, egyszerre több panel is feltölthető.  

Ajánlott modell az USB-s napelemes töltő, amely USB bemeneten keresztül tölti a berendezéseket, és nemcsak napelemmel, hanem hagyományosan konnektorról is lehetővé teszi a töltést. Ezen túlmenően a sátorhoz való napelem hasznos, ha táborozni vagy éjszakázni szándékozik. Az ilyen típusú eszköz leggyakoribb felhasználási módja azonban a telefon töltésére szolgáló napelem, amely a gyakori használat és a navigáció miatt gyorsan veszít energiát. A hordozható napelemek olyan termékek, amelyekkel könnyedén feltöltheti tabletjét, mobiltelefonját, fényképezőgépét vagy akár laptopját

Hogyan válassza ki a megfelelő turisztikai napelemet? 

A berendezések minőségét és működését mindenekelőtt az befolyásolja, hogy milyen technológiával készülnek az alkatrészek. Ezen túlmenően figyeljünk a készülék teljesítményére, tekintettel arra, hogy a vele töltött berendezésnek is szüksége van bizonyos mennyiségű energiára a töltés során. Az olyan kisebb eszközök, mint a fényképezőgépek vagy lejátszók általában legfeljebb 5-10 W állandó napenergiát igényelnek, míg a táblagépek vagy telefonok általában több állandó energiát igényelnek.  

A hordozható napelemek a legjobbak a hátizsákon, illetve a poggyászra vagy ruhadarabokra erősítve. Méretük és kapacitásuk miatt sokkal lassabban tárolják az energiát, ezért elhelyezkedésük és elhelyezésük az útvonal során rendkívül fontos. Az ilyen típusú eszközök ki vannak téve a változó időjárási körülményeknek is, különösen, ha a paneleket a hegyekbe viszi.  

A Sportanónál megtalálja azokat a napelemeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy sikeresen magával vigye a kempingezéshez, kempingezéshez vagy a hegyekbe. Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő készüléket, és ha nem felel meg az Ön igényeinek, akár 30 napig visszaviheti azt! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása