A Whey Näak Ultra Recovery Protein Powder 500 g ideális támogatás állóképességi sportolók számára. 25 g teljes értékű fehérjét és 4 g BCAA-t tartalmaz, támogatja az izomépítést, csökkenti a fájdalmat és felgyorsítja a regenerációt intenzív edzés után.
A termék részletei
Előkészítés
A gyártó figyelmeztetései és adatai
Egyéb adatok
Whey Näak Ultra Recovery fehérjepor 500 g vanília (PPVA500-EU)
Whey Näak Ultra Recovery Protein Powder 500 g vanília. Étrend-kiegészítő
Összetevők: Szója fehérje izolátum (67%), borsófehérje koncentrátum (19%), természetes vanília aroma (13%), sztívia.
Allergének: Tartalmaz: szóját. Előfordulhat: tej, tojás.
Ne használja, ha bármely összetevőre allergiás.
Használat: Fogyasszon 1 adagot 30 percen belül fizikai aktivitás után.
| Tápérték táblázat | Adagonként (33 g) | 100 g-ban |
| Energia | 120 kcal / 500 kJ | 360 kcal / 1500 kJ |
| Zsír | 0,5 g | 1,5 g |
| - ebből telített zsírsavak | 0,2 g | 0,6 g |
| Szénhidrát | 1 g | 3 g |
| - ebből cukrok | 1 g | 3 g |
| - rost | 1 g | 3 g |
| Fehérje | 25 g | 75 g |
| Só | 0,24 g | 0,72 g |
| Kálium | 40 mg (1%) | 121 mg (3%) |
| Kalcium | 150 mg (19%) | 450 mg (56%) |
| Vas | 2,25 mg (16%) | 6,75 mg (48%) |
Figyelmeztetések:
Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl a javasolt napi adagot (33 g) a termékből. Tárolja légmentesen zárva, hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva. A kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód fontos. A termék nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára.
Ne fogyassza alkohollal vagy gyógyszerekkel együtt. Ne lépje túl a javasolt napi adagot.
Gyártó: Näak Inc, 9320 St Laurent Blvd, 320, Montreal, Quebec H2V 4M1, Kanada, email: hello@naak.com
Előnyök
Még nincsenek értékelések, legyen Ön az első
Vélemény nyilvánítása

Whey Näak Ultra Recovery fehérjepor 500 g vanília
Whey Näak Ultra Recovery fehérjepor 500 g vanília
- Szállítási idő kiszámítása Tovább
- Kiszállítás 999 Ft- tól Tovább
- 30 napos termékvisszaküldés Tovább
- Eredeti termékek Ellenőrizze itt





