• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

SUP vitorlák

Termékek: 3

View as
 1. Vitorla a windSUP 3m² AquaMarina Blade vitorla Rig csomaghoz kék BT-22BL-3S
  220 110,00 Ft
  175 995,00 Ft
  OS

  1

 2. WindSUP 5m² AquaMarina Blade Sail Rig Csomag kék BT-22BL-5S
  321 560,00 Ft
  257 155,00 Ft
  OS

  1

SUP vitorlák - válassza ki a tökéletes modellt a Sportano shopban 

A SUP, vagyis a Stand Up Paddle kombinálható egy másik vízi sporttal, pontosabban a szörfözéssel egy szerelt vitorlával ellátott deszkán keresztül. A WindSUP egy nagyszerű vízi tevékenység, így nem kell lemondanod az úszásról, ha fúj a szél. Azoknak is szól, akik már jól érzik magukat a SUP-deszkán, és szeretnék elkezdeni a szörfös kalandot. A deszkán van egy nyílás a vitorla elhelyezésére, és egy dingi doboz a középlap felszerelésére, amely egy középen lévő összecsukható uszony. A Sportanónál az Aqua Marina márka professzionális SUP vitorláit forgalmazzuk, ahol biztosan a megfelelő felszerelést választja az úszáshoz.  

SUP evezők - mire figyeljünk vásárláskor? 

Vásárláskor figyeljen arra, hogy milyen típusú vízen fog vitorlázni. Az olyan nyílt vizekre, mint a tenger, sokkal erősebb szélviszonyok jellemzőek, ahol a kisebb méretű vitorlák működnek a legjobban az ilyen helyzetekben. A SUP propellerét is a személy tapasztalati szintjéhez kell igazítani, ahol a nagyobb modellek a kezdők számára a legmegfelelőbbek. Magának a vitorlának könnyűnek és tartós anyagból készültnek kell lennie, hogy hosszabb ideig bírja a különböző körülmények között. A legjobban egy dacron anyagból készült vitorla fog működni, amely garantálja a könnyű súlyt, és külön árboc és gém tartozik hozzá. 

Hogyan válasszon SUP vitorlát az igényeinek megfelelően? 

A vitorlaméret kiválasztása a felhasználó súlyától és magasságától függ. A szörfösök átlagos súlya nőknél 55 kilogramm, férfiaknál 70 kilogramm körül van, ebben az esetben a vitorlaméretnek 3,0-4,5 körül kell lennie. Az ennél kisebb súlyúaknak a 2,0-3,0 közötti vitorlaméret lesz megfelelő. A jó testalkatú szörfösök számára a 4,0-4,5-nél nagyobb vitorlák is jól működnek. A tapasztaltabb szörfösöknek nagyobb vitorlákat kell választaniuk, mint a kezdőknek megfelelő, mindenre alkalmas méretek.  

Akár profi szörfös vagy, akár egyedül kényelmesebb a SUP-deszkán, a WindSUP-kaland nagyszerű alternatíva és felejthetetlen élmény lesz. 

SUP vitorlák - a márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A Sportano webáruház kínálatában megtalálod az Aqua Marina márkájú SUP vitorlákat, amelyek X-ply anyagból készülnek, azaz két ragasztott poliészter rétegből, amelyek belsejében szálak vannak elhelyezve. A konstrukciót Dacron műanyaggal egészítették ki, ami a vitorlát nagyon könnyűvé és ugyanakkor tartósabbá teszi. A márka tolóhajója egy tartós felszerelés, amely jól teljesít a különböző vízen való vitorlázás során. A lamellás varratokat is használták, lehetővé téve a vitorla beállításának beállítását csavarokkal ellátott feszítőkön keresztül.  

Vásároljon a Sportano széles kínálatában, ahol professzionális felszereléseket talál a vízi sportokhoz és még sok máshoz! Ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő berendezést. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása