Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hibrid kabátok

Hibrid kabátok - válassza a legfejlettebb modelleket a Sportanónál 

A hibrid dzseki kiváló választás a hidegebb évszakokban, mivel hőkomfortot biztosít a kedvezőtlen körülményeknek leginkább kitett területeken. Magas légáteresztő képesség jellemzi, és a kiegészítő víz- vagy szélálló bevonatok garantálják a sokoldalú használatot a szabadtéri tevékenységek során. A Sportanónál hibrid dzsekik széles választékát kínáljuk, amelyek tökéletesek túrázáshoz, futáshoz vagy városi használatra.  

Hibrid kabátok - mik azok és mi jellemzi őket? 

A hibrid dzseki a szigetelt ruházat, gyakran a pehellyel töltött külső ruházat és a softshell dzseki tulajdonságainak kombinációja. Megkülönböztethető a megfelelő elrendezésű, pehellyel vagy szigeteléssel töltött panelektől. A hidegnek kitett helyeken, például a mellkason, a háton vagy a vállakon helyezkednek el. Az úgynevezett bodymapping technológiát használja, amely állítólag ott biztosítja a meleget, ahol a testnek a leginkább szüksége van rá, valamint garantálja a termék szélállóságát és légáteresztő képességét.  

Néha a köpenyre jellemző kamrák helyett egy további szigetelt membránréteget használnak. A ruházat egyéb részei könnyebb és vékonyabb anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a megfelelő légáramlást.  

A Sportano üzletben a hibrid dzsekik széles választékát kínáljuk olyan professzionális márkákból, mint a Salewa, Peak Performance, CMP, La Sportiva vagy Marmot. A különböző szabások között férfi és női hibrid dzsekiket is talál, amelyek tökéletesen megvédik Önt a kedvezőtlen körülményektől. 

Mikor érdemes hibrid kabátot választani? 

A hibrid kabát széleskörűen használható, így intenzív tevékenységekre és mindennapi használatra egyaránt alkalmas. A rugalmas és puha anyagoknak köszönhetően nagyfokú kényelem és mozgásszabadság jellemzi. A hibrid kabátokat mindennapi viseletre tervezték, munkába, iskolába vagy bevásárlásra. Olyan intenzív tevékenységekhez is alkalmasak, mint a futás vagy a kerékpározás, és hőtani tulajdonságaiknak köszönhetően hosszú távú hegyi túrákon is viselhetők. 

Technológia a hibrid csapokban - milyen megoldásokra számíthatunk bennük? 

A hibrid kabát olyan anyagokból készül, amelyeket úgy terveztek, hogy optimális szintű hővédelmet biztosítsanak, miközben fenntartják a megfelelő légáteresztő képességet. Ezenkívül egyes modellek olyan megoldásokkal is fel vannak szerelve, amelyek az eső, a hó és a nedvesség elleni védelemért felelősek. 

A kültéri ruházatban használt szintetikus szigetelések típusai között találkozhat a Primaloft technológiával. Poliészter mikroszálakból áll, és magas hőszigetelést, ugyanakkor nedvességgel szembeni ellenállást biztosít. A ruházatban egy ClimaProtect membránréteg is található, amely véd a szél, a hideg és a kedvezőtlen körülmények ellen. Az anyag laminált technológiával készül. A Marmot dzsekik egyes modelljei viszont puha és tartós Pertex®Quantum anyaggal rendelkeznek, amelyet vékony szövésből terveztek. Magas vízállóságot és szélállóságot garantál.  

A Salewa és a Peak Perfomerce hibrid dzseki egyes típusai speciális DWR technológiával ellátott vízlepergető bevonattal rendelkeznek, amely védelmet nyújt az eső vagy a hó ellen. Lehetővé teszi, hogy a nedvesség lecsússzon a szövet felületéről. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hibrid kabátot? 

Hibrid kabát vásárlásakor figyeljen a megfelelő technológiákra és szövetekre. Mint már említettük, a kabátmodelleknek vannak olyan rétegei, amelyek védelmet nyújtanak az eső vagy a szél ellen. A választásnál az alkalmazás is irányadó - sportolás közben vagy esetleg mindennapi viseletre fogja használni? Ezenkívül vegye figyelembe, hogy a ruhadarab a testének mely területeit védi a hideg ellen, mivel a különböző kabátfajták különböző szigetelési területekkel rendelkeznek.  

A Sportano üzletében található hibrid kabátok széles választékából férfi és női ruházatot egyaránt választhat. A hegyekben való technikai túrázáshoz vagy hegymászáshoz biztosan megtalálja a megfelelő modellt. A hibrid kabát modern stílusának köszönhetően tökéletes a mindennapi használatra a városban. Vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat, amely segít kiválasztani a felsőruházatot bármilyen tevékenységhez! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása