Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Black Diamond

Black Diamond

Az amerikai Black Diamond márka kezdetei 1957-re nyúlnak vissza, amikor az alapító, Yvon Chouinard úgy döntött, hogy speciális hegymászófelszereléseket gyárt. Kezdetben horgok voltak, de a márka folyamatosan fejlődött, és új termékekkel bővítette a választékát, mint például a barátságok és a csontok, amelyek a sziklamászás nem invazív formáját jelentik. A vállalat folyamatosan fejlesztette gyártási rendszereit és innovatív technológiai megoldásait különböző termékeihez, ami az évek során hozzájárult ahhoz, hogy erős pozíciót építsen ki a sportiparban. 

A Black Diamond fő tevékenysége a hegymászófelszerelések gyártása. Annak érdekében, hogy a felhasználónak magas szintű biztonságot garantáljon, a vállalat gondoskodik arról, hogy minden egyes terméket alaposan teszteljenek, mielőtt forgalomba kerül. Ennek köszönhetően a piacon csak olyan bevált termékek kerülnek forgalomba, amelyeket kiváló tartósság jellemez.  

A márka csapata olyan szakemberekből áll, akik egyszerre a hegymászás szerelmesei és a Black Diamond által gyártott felszerelések napi szintű felhasználói. Képesek gyakorlati tudásukat a legkorszerűbb kiegészítők kifejlesztésébe átültetni, amelyek a hegymászó edzés kiváló hatékonyságát eredményezik.  

A márka termékeiben használt speciális technológiák közé tartozik a FlickLock, azaz a túrabotok zárórendszere, a lavinaruckzsákokban használt JetForce és az airNET, amely biztosítja a hegymászó hevederek könnyűségét és tartósságát. Jelenleg a Black Diamond márka széles kínálatában olyan hegymászófelszerelések szerepelnek, mint a tüdők, hevederek, lavinaérzékelők, expressz övek, de a túrázás során hasznos egyéb termékek (túrabotok, zseblámpák) és technikai ruházat is.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása