Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

A Jack Wolfskin története 1981-re nyúlik vissza, de csak egy évtizeddel később született meg a döntés, hogy Heidelbergben, Németországban megnyitják az első Jack Wolfskin üzletet. A kültéri márka fejlődésének mérföldköve volt a neves Liverpool FC labdarúgóklubbal való együttműködés 2010-ben. Ennek köszönhetően a márka nagy népszerűségre tett szert, és termékei szinte az egész világon felismerhetővé váltak.  

A vállalat célja, hogy olyan kiegészítőket hozzon létre, amelyek szélsőséges időjárási körülmények között is kényelmet és biztonságot nyújtanak a felhasználónak. A márka speciális ruházatot kínál szabadtéri tevékenységekhez, mint például pulóverek, kabátok, nadrágok és sapkák, valamint lábbelik és egyéb kiegészítők, amelyeket különösen hosszú távú túrázások során használnak (sátrak, hálózsákok, különböző kapacitású hátizsákok). Emellett a profi kerékpárosok, futók és hegymászók is találnak csúcsminőségű termékeket a márka széles kínálatában. 

A Jack Wolfskin különös figyelmet fordít az etikus gyártási folyamatra, és biztosítja, hogy minden termék a legmagasabb minőséget képviselje. Minden termék számos szükséges vizsgálaton megy keresztül, hogy biztosítsa a tartósságát, mielőtt eladásra bocsátják. Emellett a márka szakértői csapata folyamatosan fejleszti az innovatív technológiákat, hogy tovább javítsa a felhasználók kényelmét és biztonságát az edzés során. Ezek közé tartoznak az olyan rendszerek, mint a 3in1 SYSTEM SHORT, FLEX SHIELD, FUNCTION 65, HYDROPORE, MICROUARD és sok más.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása