Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Saucony

Az 1898-ban alapított Saucony egy neves amerikai márka, amely sportcipőket gyárt, elsősorban futók számára. Bár a vállalat elsősorban cipőiről ismert, ruházatot is kínál a fizikailag aktív felhasználók széles köre számára.

A márka történetében mérföldkő volt, amikor az 1960-as években a Hyde konglomerátum felvásárolta, és a vezető futócipőgyártók közé emelkedett. Már 1979-ben a Runner's World magazin a Saucony két cipőmodelljét - a Hornet és a Venus - a legjobb cipők közé sorolta.

Az 1980-as években a márka kiadta az első olyan futócipőt, amelynek felsőrésze a talpba volt integrálva. Ez igazi áttörést jelentett az iparágban, ami megváltoztatta a későbbi sportcipőtervezés szemléletét. A cég ebben az időben a New York Maraton győztes Rod Dixonnal való együttműködés miatt is népszerű volt, amelynek eredményeképpen kifejlesztették a kiváló csillapítási tulajdonságokkal rendelkező DXN cipőmodellt.

A márka megalakulása óta folyamatosan a fejlesztésre összpontosít, élvonalbeli technológiákat fejleszt, hogy javítsa a Saucony logót viselő termékek minőségét. A márka futócipőiben olyan innovatív megoldásokat alkalmaznak, mint az ISOFit, amely a cipő tökéletes illeszkedéséért felelős a lábfejhez a felsőrész oldalfalaiban elhelyezett bordázott paneleknek köszönhetően, valamint az EVERUN, amely a lábfejhez közelebb helyezett párnázási rendszer. Különösen említésre méltó a Saucony GRID technológiája, amely a párnázás és a lengéscsillapítás révén maximális támogatást nyújt a futónak.

A Sportano.hu oldalon számos Saucony női és férfi cipő modellt találsz trail, aszfalt és verseny futáshoz, számos színben. Aszfaltos futáshoz a Triumph 20 és az Endorphin Shift 3, terepfutáshoz a Peregrine 12, versenyfutáshoz pedig az Endorphin Pro 3 népszerű modellek.

Leírás kibontása Leírás összecsukása