Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Boksz kötszerek

Bokszkötszerek: a legnagyobb választék a Sportano.hu-n

Vigyázzon a biztonságára a Sportanóval. A legjobb gyártók, mint például a Manto, Ground Game, Everlast, adidas, Leone 1947, széles választékát állítottuk össze bokszkötszereknek. A legmagasabb minőségű bokszkötszerek hatékonyan növelik az edzési lehetőségeket, és megvédik Önt a sérülésektől és a fájdalmas zúzódásoktól.  

Ökölvívó kötések: hatékony védelem edzés közben

Függetlenül a tudásszinttől, minden küzdősportolónak megfelelő védelmet kell használnia az ujjak, kezek és csuklók számára. A Leone bokszkesztyű ideális pamut keverékéből és egy csipetnyi rugalmas nejlonból készül, amely hatékony védelmet nyújt, és lehetővé teszi a felesleges nedvesség és hő hatékony elvezetését, így a kesztyű nem szívja magába az izzadságot, és száraz marad. A Ground Game boksztekercsek széles tépőzárral rendelkeznek, amely megakadályozza, hogy a kötés akaratlanul kioldódjon, növelve az edzés kényelmét, különösen intenzív edzés közben. A Moro White bokszkötszerek tartós pamut és poliészter keverékéből készültek, amely ideális rugalmasságot és szilárdságot, valamint megfelelő illeszkedést biztosít a kézhez, a legmagasabb szintű kényelmet biztosítva.  

Melyik bokszkötözőt válasszuk?

A gyakorlat fegyelmétől és intenzitásától függően különböző hosszúságú kötéseket választhat. Az adidas védőkötszerek 2,5 és 4 méteres hosszúságban kaphatók, így tökéletesen illeszkednek az edzés típusához és a sportoló preferenciáihoz. A Ground Game Cage Gold bokszkötszerek 4 méter hosszúak, kiváló hüvelykujjvédelmet és megfelelő csuklóstabilizációt biztosítanak, különösen kemény ütéseknél. Az adidas belső kesztyű a klasszikus ökölvívó kötszerek alternatívája, amelyet a legmagasabb szintű kényelem jellemez, és tapasztalatra való tekintet nélkül könnyen felvehető. Az adidas kesztyű belsejét ütéscsillapító AERO-habbal töltötték ki, amely hatékonyan védi az ujjperceket, míg a modern szintetikus anyag használata és az egyedi kialakítás biztosítja a felesleges nedvesség és hő megfelelő elvezetését.  

A legjobb bokszkötszerek a sportmárkákból

A Sportano üzletben mindenféle hosszúságú bokszkötszerek széles választékát találja, amelyek lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést és az ujjak és kezek érzékeny részeinek hatékony védelmét. A 4 méter hosszú Ground Game Hellfire bokszkötözőket a Knockout Game Pro sorozatból minden harcművészeti sportoló számára tervezték, mint például a boksz, kick-box, MMA és Muay Thai. A Manto bokszkötszerek számos színváltozatban kaphatók, így minden harcos igényeinek megfelelnek, a Defend V2 kötszerek rózsaszín vagy fekete színben kiváló választás lesz férfiak és nők számára. A kényelmet értékelő sportolóknak ajánljuk az adidas belső kesztyűket, amelyek gyors felvehetőségükkel tűnnek ki, és garantálják a szükséges védelmet. A Ground Game bokszkötszerek gyorsan száradó anyagból készülnek, és nagyon könnyen tisztíthatók, így lehetővé teszik a megfelelő higiéniát a bokszkesztyű belsejében.  

Válassza ki kedvenc bokszkötözőjét, hogy megvédje a kezét, és lehetővé tegye a hatékony edzést. Szerezze be a Sportano ökölvívó védőfelszerelések legjobb választékát, és élvezze a gyors rendelésfeldolgozást. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása