Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Snorkeling maszkok

Búvármaszkok: kezdje el a víz alatti őrületet a Sportano.hu-val  

A búvárkodás remek lehetőség a víz alatti világ megismerésére és a szabadidő eltöltésére. Ahhoz, hogy ezt hatékonyan tegye, jó, ha a megfelelő kiegészítőket választja, amelyek a Sportano.hu üzlet széles kínálatában elérhetők. Az általunk kínált neves márkák termékei a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek.  

A szem védelme a víz ellen, nagyszerű láthatóság, a lencsék igényeihez való igazításának lehetősége - ez csak néhány a Sportano.hu kínálatában elérhető búvármaszkok előnyei közül.  

A legjobb búvármaszkok felnőtteknek

A jó búvármaszk a sikeres játék alapja. Az egyéni igényekhez és paraméterekhez kell igazítani, de a felhasználó tapasztalati szintjéhez is. Választhatóak osztott és egylencsés maszkok. Az előbbiek szélesebb látószöget tesznek lehetővé, és emellett kényelmet biztosítanak a gyengén látók számára is. Az osztott szemüvegekbe olyan korrekciós lencséket lehet behelyezni, amelyek tökéletes látást biztosítanak. A Sportano.hu kínálatában mindkét maszkváltozatot megtalálja.   

Teljes arcú búvármaszkok

A teljes arcú búvármaszkok ideális választás a professzionális búvárok számára, akik hosszú időt tölthetnek a víz alatt. Az ilyen típusú modellek oxigénpalackhoz csatlakoztathatók.   

Szabadidős búvármaszkok

Ha szabadidős céllal búvárkodik, akkor az egyetlen üveggel ellátott búvármaszk az ideális választás. Kényelmet biztosít a víz alatti felfedezés során, ráadásul széles látómezőt biztosít. Érdemes nem párolgó maszkokra fogadni, amelyek lehetővé teszik a kényelmes merülést.   

Maszkok teljesítménybúvárkodáshoz 

A teljesítménybúvárkodáshoz állandó levegőhöz és arcvédőhöz kell jutni. Ez azt jelenti, hogy a legjobb, ha olyan teljes arcmaszkot választ, amely lehetővé teszi az oxigénpalackhoz való csatlakoztatást. A széles látómező biztosítása érdekében érdemes panoráma maszkot választani. A maszknak mindenekelőtt légmentesnek kell lennie, és minimálisra kell csökkentenie a ködképződés kockázatát. Az egyik versenysport, amelyben teljes arcú modelleket használnak, a freediving, azaz a légzést visszatartva történő merülés, valamint a sekély merülés, amely során magasból a lehető legalacsonyabb mélységbe ugrik.   

Milyen búvármaszkot válasszunk egy gyermek számára?

A gyermekeknek szánt búvármaszkok alig különböznek a felnőtteknek szántaktól. A különbség elsősorban a méret megválasztásában rejlik, mivel a gyermekmodellek sokkal kisebbek. A gyermek maszkjának tökéletesen illeszkednie kell az arcra, hogy a víz ne folyjon bele.  A Sportano.hu ajánlata lehetővé teszi, hogy a legjobb búvárfelszerelést válassza ki, amelynek paraméterei minden ügyfél elvárásaihoz és követelményeihez igazodnak.   

Leírás kibontása Leírás összecsukása