Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszócipőki

Úszócipőki - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano.hu üzletben

A vízicipő elengedhetetlen felszerelés a különféle vízi tevékenységeket gyakorló emberek számára. Speciális lábbeli nélkül sok kellemetlen betegségnek, sérülésnek teheti ki lábát, ezért érdemes beruházni egy jó cipőmodellbe úszáshoz, kenuzáshoz, vízi mászáshoz, vitorlázáshoz vagy raftinghoz. A Sportano.hu sportáruházban olyan márkák vízicipőinek széles választékát találhatod meg, mint az AQUA-SPEED, O'Neill, Rip Curl, Cressi, Quiksilver vagy NeilPryde.

Úszócipőki - mik ezek és miért kell viselni?

A vízcipő speciális lábbeli, amelyet vízben vagy nedves felületen való viselésre terveztek. Ezek olyan cipők, amelyeket elsősorban a talajhoz való jó tapadás jellemez, így biztosítva a biztonságot és a kényelmet a vízi tevékenységek során. Különféle helyzetekben és vízi sportokban használhatók, mint például úszás, kajakozás, szörfözés és búvárkodás.

Sokan azért választanak vízcipőt, mert védelmet nyújtanak a lábsérülések, valamint a kedvezőtlen időjárási és vízi viszonyok hatásai ellen. A kedvezőtlen vízviszonyok, például éles sziklák, kövek, korallok vagy éles kagylók veszélyeztethetik a láb biztonságát. A vízcipő megakadályozza a vágásokat, horzsolásokat és sérüléseket, valamint véd a hideg víz ellen.

A vízicipők viselésének másik oka a kényelem és a kényelem a vízi tevékenységek során. Ezek a cipők általában rugalmas, gyorsan száradó anyagokból készülnek, ami jó szellőzést és nedvességkezelést tesz lehetővé. Ennek köszönhetően a láb száraz és enyhén szigetelt a hideg víztől , ami nagyobb kényelmet biztosít a használat során.

A vízcipő viselésének másik oka a fertőzések elleni védekezés. A víz olyan hely, ahol különféle baktériumok és gombák, sőt vírusok is fejlődnek. A vízi cipő védi a lábát ezekkel a veszélyes mikroorganizmusokkal szemben, ami növeli a higiéniát és a biztonságot.

Mikor érdemes vízicipőért nyúlni?

Sok helyzet van, amikor érdemes vízicipőért nyúlni. Az alábbiakban néhány példát mutatunk be, amikor az ilyen lábbeli viselése különösen előnyös lehet:

  • Ha természetes víztározókban úszik, mint például folyók, tavak vagy tengerek - ilyen helyeken a víz hideg lehet, és az alját sziklák, kövek, korallok vagy más hegyes tárgyak borítják. Ekkor a vízcipő védelmet nyújt a vágások és a láb sérülései ellen.
  • Nyilvános medencékben való úszás esetén az úszómedencék gyakran használnak vegyszereket a víz fertőtlenítésére, például klórt vagy brómot. Irritációt és sérülést okozhatnak a lábbőrben. Ekkor a vízi cipő védelmet nyújt az ilyen hatásokkal szemben.
  • Nyílt vízben történő merüléskor a merüléshez a víztest alján kell mozogni, ami gyakran magában foglalja a lábsérülések kockázatát. A vízcipő védelmet nyújt az éles tárgyak ellen, amelyek a tartály alján lehetnek.
  • Vízi sportok gyakorlásakor , mint például kajakozás, wakeboardozás vagy szörfözés – olyan sportágakban, ahol a láb víznek és nedves felületnek van kitéve, a vízicipők jobb tapadást és védelmet nyújtanak a sérülésekkel szemben.
  • Vízparti utak során - a tengerparton sétálni vagy az óceánban úszni kellemes lehet, de magában hordozza a láb sérülésének kockázatát is, például kagylóhéjak vagy más éles tárgyak által. A vízi cipő tehát jó védelmet nyújt az ilyen fenyegetésekkel szemben.
Leírás kibontása Leírás összecsukása