Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Uni-hockey

Unihockey - a legjobb minőségű felszerelés a Sportano webáruházban 

A floorballhoz tulajdonképpen csak egy botra, egy labdára, valamint a kényelemhez szükséges kiegészítőkre és ruházatra van szükség. A floorball egy egyre népszerűbb sportág, mivel a hagyományos jégkorongot utánozva, kemény felületen, beltérben játszható. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is élvezni fogják ezt a tevékenységet, és a floorballt hivatásszerűen és szabadidős céllal is lehet játszani. A Sportano.hu üzletünkben kiváló minőségű felszereléseket, például floorball labdákat, floorball ütőket, floorball kapukat, szetteket, valamint kiegészítőket talál. Nálunk olyan neves márkák bevált berendezéseit választhatja, mint az SKLZ, Molten, UNIHOC, Unibros, Fox 40, Hudora vagy Interplastic

Unihockey - szabályok és alapvető információk 

Az unihoki nem más, mint egy sportág, amely hasonlít a jeges játékra, de minden mérkőzést kemény felületű sportcsarnokban játszanak. A floorball szabályai szerint a labda pattogtatásához és továbbításához ütővel ellátott botokat kell használni. Maga a technika nagyon hasonlít a klasszikus jégen játszott játékhoz. A floorball szabályai szerint legfeljebb 20 játékos lehet a pályán, és csapatonként legfeljebb hat játékos - öt játékvezető és egy kapus - léphet pályára. A játékosok annyiszor cserélhetnek egy mérkőzés alatt, ahányszor csak akarnak, nincs meghatározott limit.  

Ha kíváncsi vagy, hogy mik a floorballpálya méretei, akkor általában egy 40x20 méteres téglalap alakú területről van szó, ahol a környező sáv magassága 50 centiméter. A középvonal a rövidebb vonalakkal párhuzamosan fut a pálya közepén, két részre osztva a pályát. 

Unihoki szabályok - a játék 3x20 percből áll, és minden periódus után 10 perc szünet következik. Ha egy mérkőzésről pontozással kell dönteni, és 60 perc után döntetlen eredmény születik, 10 perces hosszabbítást kell tartani.  

ütők, labdák vagy floorball-kapuk - alapvető felszerelések és kiegészítők, amelyekkel felszerelheted magad. 

Ha el akarja kezdeni a floorball-kalandot, érdemes felszerelni magát a szükséges felszereléssel és tartozékokkal, amelyek nélkül a játék nem lehetséges. Az alapfelszerelés a floorball bot, amely megfelelően formázott és egy szárral ellátott, és egy ütővel végződő bottal van felszerelve. A padlógolyók általában speciális lyukakkal ellátott műanyag modellek. A professzionális mérkőzésekhez egy körülbelül 72 mm átmérőjű, 26 lyukú (minden lyuk átmérője 10 mm) floorball labdát használnak. Ezen kívül érdemes felszerelkezni egy floorball-kapuval, ahol általában kisebb modelleket használnak. A kapu mérete körülbelül 1,60x1,15 méter, és 65 cm mély.  A felszerelést kiegészítik a professzionális játékoknál hasznos floorball-akadályok, amelyeket a pálya körül helyeznek el. Általában körülbelül 50 centiméter magasak, és a labda mezőnyben tartásáért felelősek.  

A megfelelő felszerelés kiválasztásakor választhat egy floorball-készletet, amely két kapuból, ütőkből és labdákból áll, így azonnal elkezdheti a játékot.  

A megfelelő felszerelés, ruházat és kiegészítők kiválasztása a floorballhoz 

A floorball-felszerelés általában nadrágból, melegítőfelsőből vagy hosszú ujjú pólóból és floorball-csizmából áll. Ha a megfelelő unihoki felszerelésen gondolkodik, érdemes egy védősisakra fogadni, különösen a kapus számára. Az unihoki biztonságosabb sport, mint a jégen való játék, de ha profi szinten játszol, a sisak védelmet nyújt a fej- és arcsérülések ellen. Az Unihockey kesztyű viszont biztosítja a kényelmet a mozgások során, és a kapus megvédi a kezét a kopásoktól. Ha zárt térben játszol, válassz megfelelő floorballcipőt, amely lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghass a pályán. Válasszon olyan beltéri cipőt, amelynek csúszásmentes, jól tapadó talpa és kényelmes talpbetétje van.  

Az viszont, hogy milyen magasak a floorball botok, a felhasználó magasságától függ, ami rendkívül fontos a megfelelő felszerelés kiválasztásakor. Maga a tengely általában nem hosszabb 99 centiméternél. Válasszon egy több darabos készletben lévő kidobóslabdát, hogy mindig legyen kéznél egy extra modell. 

A gyermekeknek szánt floorball-felszerelések kiválasztásakor válasszon kisebb kapukészleteket és ütőket, amelyek a tevékenység legfiatalabb rajongóinak magasságához és igényeihez igazodnak.  

Floorball felszereléseket, kiegészítőket és ruházatot kínáló márkák 

A Sportano.hu üzletünkben kiváló minőségű felszereléseket talál, többek között floorball kapukat, floorball ütőket, floorball labdákat, mini hoki készleteket, valamint kiegészítő készleteket. Mindezt olyan neves gyártóktól, mint a Molten, SKLZ, Interplastic, Fox 40, Hudora, UNIHOC vagy Unibros. Velünk felszerelkezik felszereléssel, hogy a floorballt edzhesse, és a szeretteivel együtt játszhasson szabadidős mérkőzéseket. Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő berendezést, és ha a termékek nem felelnek meg az Ön igényeinek - akár 30 napon belül visszaküldheti őket. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása