• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Elektromos szörfdeszkák

Elektromos szörfdeszkák - válassza ki a tökéletes deszkát a Sportano üzletben 

Szeretsz úszni, és rendkívül élvezetesnek találod? Szereti a vízi sportokat, például a szörfözést? Ha igen, akkor érdemes megnézned az elektromos szörfdeszkák kínálatát. Ez egy nagyszerű felszerelés az úszáshoz, amely a víz felett lebegés érzetét kelti, miközben nem igényel annyi energiát, mint a klasszikus úszás a deszkán. Napjainkban a gyártók a legmodernebb megoldásokra és technológiákra támaszkodnak, hogy biztosítsák a kényelmet és ugyanakkor a szórakozást a tevékenység során. A Sportano üzletben az elektromos szörfdeszkák kategóriájában kiváló minőségű modelleket találsz olyan bevált gyártóktól, mint a Radinn. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az igényeinek megfelelő deszkát.  

Elektromos szörfdeszkák és előnyeik a klasszikus szörfdeszkával szemben 

Az elektromos meghajtású szörfdeszka egy speciális szárnnyal és egy akkumulátorhoz csatlakoztatott meghajtóval van felszerelve. Az elektromos meghajtást úgy tervezték, hogy a deszka a víz felszínén lebegjen, így az egész berendezés minimális ellenállást fejt ki, és a víz felett lebegés benyomását kelti. A nagy hatótávolság és az akkumulátor élettartama lehetővé teszi a hosszú úszást.  

Maga az elektromos deszka nem igényel tőlünk sok munkát, vagy legalábbis nem olyan sokat, mint egy klasszikus szörfdeszka. Kényelmet és kiváló teljesítményt biztosít, miközben kényelmes a használata. Aki még sosem szörfözött, annak eleinte nehéz lehet elsajátítani a deszkát, de néhány óra egy oktatóval és megfelelő képzéssel megismerkedhetsz az egész felépítés működésével.  

Az elektromos szörfdeszka költségei és kiválasztása 

Először is, a megfelelő elektromos szörfdeszka kiválasztásakor figyeljen a meghajtásra, különösen a motorokkal való kompatibilitásra és a sebességre, amellyel a berendezés mozogni tud. Ezután ellenőrizze az üzemidőt és az akkumulátor élettartamát, hogy olyan modellt válasszon, amelyiknek megfelelő az egy töltésre jutó üzemideje. A legtöbb tábla körülbelül 60 km/h sebességre képes gyorsulni, és egy feltöltéssel akár 45-50 percet is képes futni. Egyes modellek azonban gyorstöltési képességgel rendelkeznek, így a táblát körülbelül 2 óra elteltével újra használhatja.  

A kiváló minőségű anyagok és az olyan technológiák, mint a Limited Hull Technology (LTD) használata, amely gyakran megtalálható a Radinn deszkákban, lehetővé teszi, hogy a deszka erős legyen és megfelelő kezelhetőségi jellemzőkkel rendelkezzen. A hardver ezután üvegből és szénszálból áll a megfelelő súly érdekében. A deszkán elhelyezett uszonyok biztosítják az irányítást a súlypont áthelyezésekor.  

Elektromos szörfdeszka ára - biztosan kíváncsi vagy, hogy mennyibe kerül ez a fajta felszerelés. Az alapmodellek árai 8000-9000 ezer körül kezdődnek és több tízezer forintig terjednek. Az ár az adott modelltől, valamint a meghajtó és az akkumulátor jellemzőitől függ.  

Elektromos szörfdeszka - márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A Sportano.hu üzlet választékában kiváló minőségű elektromos szörfdeszkákat talál egy olyan bevált gyártótól, mint a Radinn. Az ajánlatban különböző paraméterekkel rendelkező úszódeszkákkal szerelheti fel magát a meghajtás és az akkumulátor élettartamát illetően. A fent említett Limited Hull Technology (LTD) technológiával készült, amely garantálja a termék tartósságát és biztosítja a berendezés optimális súlyát. Ha nem tudja, melyik modellt válassza, igénybe veheti professzionális ügyfélszolgálatunkat. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása