Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kettlebells

Kettlebell - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano sportboltban 

A Kettlebells speciális U alakú fogantyúval ellátott súlyok, amelyek erő- és állóképességi edzésre használhatók. Ez a berendezés tökéletes azok számára, akik formálni szeretnék alakjukat, javítani az állóképességüket vagy otthon edzenek, az izomerősítésre és a fittség javítására összpontosítva. A Sportano 3, 4, 6, 10, 12, 16, 20 vagy 24 kilogrammos súlyzókat kínál olyan bevált gyártóktól, mint a Technogym, Bowflex, Bushido, HMS, Gipara, Pure2Improve vagy Spokey

Kettlebell súly 6, 8 vagy 20 kg - hogyan válasszam ki a megfelelőt? 

Egy kezdőnek, aki csak most kezdi a kettlebell edzést, könnyebb súlyokat kell választania, amelyek lehetővé teszik, hogy elsajátítsa a súlyokkal való mozgás helyes technikáját. A súlyokkal való gyakorlással javul az erő, az állóképesség, a koordináció és a mobilitás is. A kettlebell súlypontja eltolódott, ezért olyan gyakorlatokban használják, amelyek az egész testet igénybe veszik. Nők esetében 4 kg-os és 6 kg-os kettlebellel is kezdhetsz, de sokkal jobb lenne egy 8 kg-os, egy 10 kg-os vagy egy 12 kg-os kettlebell. Az első edzések után fokozatosan választhat nehezebb terhelést. A legfontosabb, hogy a terhelést a saját lehetőségeidnek megfelelően válaszd meg, hogy ne terheld túl a tested, és ugyanakkor a megfelelő technikát is fejleszd. Férfiaknál célszerű 12 kg-os kettlebellel és 16 kg-os kettlebellel, majd 20 kg-os kettlebellel és 24 kg-os kettlebellel kezdeni. Még 32 kg-os kettlebell is kapható a piacon, így biztosan megtalálod a megfelelő súlyt az edzéseidhez.  

Állítható, öntöttvas vagy kompozit - kettlebell típusok 

A piacon népszerűek az öntöttvas, a kompozit, a gumírozott és a bitumenes kettlebells. Ha olyan súlyokat szeretne, amelyek hosszú éveken át tartanak, és különböző körülmények között is jól teljesítenek, akkor az öntöttvasból készültek működnek a legjobban. A kompozit és bitumenes kettlebells általában helytelenül kiegyensúlyozott lehet. Az öntöttvas kettlebellt nagy szilárdság és sérülésállóság jellemzi, így sokkal hosszabb ideig bírja. Ezenkívül a vele való edzés kényelmes és biztonságos. Érdemes olyan kettlebellt választani, amelynek gumialapja megvédi a padlót a karcolásoktól, ami rendkívül hasznos az otthoni edzés során. Az utóbbi időben egyre népszerűbbek az állítható súlyzók; ezek cserélhető lemezekkel vannak felszerelve, így nem kell több darab, különböző súlyú súlyt vásárolnod.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kettlebellt? 

A súlyok megfelelő anyaga mellett fordítson figyelmet az összes alkatrészre, különösen a fogantyúra, amelyet gondosan kell megtervezni és kényelmesnek kell lennie. Az ujjai alatt nem szabad dudorokat éreznie, ami rossz minőségű termékre utal. A kettlebell alakja azért fontos, mert a súlyokat biztonságosan és kényelmesen kell a kezedben tartanod. A túl kicsi fogantyú a biztonságos fogás hiányát eredményezi, a rossz formájú kettlebell pedig az edzés során megzúzza az alkarját vagy a kezét.  

A súlyokat a termék súlyát tekintve igazítsa az Ön szintjéhez, mivel egy kezdőnek könnyebb felszerelést kell választania a technika elsajátításához. A nagyobb súlyok a tapasztaltabbaknak ajánlottak, akik hatékony edzéshez keresnek felszerelést.  

Minőségi kettlebellt kínáló márkák 

A Sportanónál kiváló minőségű kettlebell súlyokat kínálunk olyan professzionális márkákból, mint a Pure2Improve, Spokey, Bowflex, Bushido, Gipara és Technogym. A kiválasztott termékek töltött vagy töltetlen, öntöttvasból, műanyagból, acélból, PE-ből, ABS-ből vagy gumiból készülnek. Üzletünkben találhat állítható kettlebellt is, ahol a lemezek cserélhetők és az Ön igényeihez igazíthatók. A kettlebell szett viszont több súlyból áll, különböző súlytartományokban, így az edzés során az Ön által választott eszközt használhatja. Ha nem tudja, hogy melyik terméket válassza, kérjük, használja a Sportano ügyfélszolgálatát, ahol segítünk a megfelelő modell kiválasztásában. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása