Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Egyéb fitnesz kiegészítők

Fitness kiegészítők - válassza ki a megfelelőt a Sportano üzletben 

A Sportano.hu egyéb fitneszkellékek kategóriájában fekvőtámaszfogantyúk, gimnasztikai kerekek, aerobic stepperek, csúszó korongok, kézi szorítók és egyensúlyozó deszkák gazdagítják az edzéseket. A sportbolt kínálatából nem hiányoznak a szilárdsági berendezések stabil rögzítéséhez szükséges tágulási csavarok. Nyúljon az értékes márkák bevált termékeihez, mint például: Spokey, inSPORTline, Fischer, BenchK, SKLZ, Thorn Fit, HMS, Body Sculpture vagy Schildkröt. 

Lépcsők aerobikhoz, gimnasztikai kerekek, fekvőtámaszfogantyúk - mely fitneszkellékekkel érdemes felszerelkezni?

Nyomófogantyúk

A fekvőtámaszfogantyúk segítik a csuklóra és a kézre nehezedő nyomás csökkentését, így a vállak és a mellkas erősebben igénybe vehető. Ezenkívül a klasszikus fekvőtámasz különböző variációinak gyakorlásához a manőverek széles skáláját kínálják, valamint lehetővé teszik a mozgástartomány (mélyebb ereszkedést végezhet) és az edzés intenzitásának növelését. 

Gimnasztikai kerekek

Praktikus, gyűrű alakú fogantyúk, amelyek hevederekhez vagy kötelekhez (pl. nejlon) kapcsolódnak, és amelyeket a mennyezethez (pl. kerettel) vagy az edzőkapuhoz (pl. kampóval) rögzítenek. 

A tornagyűrűknek több típusa létezik az anyaguk miatt: fa (jó fogású), acél (erős és ellenálló) és műanyag (időjárásálló). Vásárláskor figyeljen a biztonságot igazoló jóváhagyásokra és tanúsítványokra, a gyűrű átmérőjére (pl. az univerzális 28 mm) és a pántok beállításának lehetőségére. 

Aerobic step aerobic

Főleg fitneszklubokban használják, sikeresen kiegészíti otthoni edzőtermét, és lehetővé teszi a kardió gyakorlatok (pl. futás a lépcsőn, guggolásra ugrás stb.) vagy az erőgyakorlatok (szumó guggolás súlyzókkal vagy kettlebell-lel) módosítását. Az aerobiklépcsőnek legalább két vagy három fokozatban állítható magasságúnak kell lennie (a fittségi szinttől függően), csúszásgátló felülettel (általában gumiból készült, bütykökkel ellátott), csúszásgátló párnákkal és a felhasználó súlyához igazított megfelelő teherbírással.  

Kiegyensúlyozó tábla 

Életkortól és fittségi szinttől függetlenül használható a motoros képességek és az egyensúly javítása, valamint az izmok és az ízületek erősítése érdekében. Az egyensúlyozó deszka kiváló kiegészítője az olyan sportok edzésének, mint a síelés, snowboardozás, tenisz, szörfözés, fitnesz és más olyan tevékenységek, amelyekben fontos a jó koordináció és az egyensúly. A rehabilitációban is használják a motoros stabilitás javítására. 

Csúszótárcsák

A csúszókorongok kétoldalas, lapos szőnyegek, amelyek stabilizációs edzésre, a lábak, a fenék, a has és a karok erősítésére, általános fejlesztő edzésre, valamint az erőnléti edzés diverzifikálására használhatók. A speciális szőnyegeken a saját testsúlyát használva erősen igénybe veszi a helyes testtartásért felelős úgynevezett core izmokat, valamint javítja a koordinációt és az egyensúlyt.  

Kézi facsarók

Ez az egyszerű, kompakt eszköz segít megerősíteni az alkarodat, javítja a csukló és a kéz mozgékonyságát, és növeli a fogóerődet, ami különösen fontos, ha súlyokat emelsz, mászol, röplabdázol vagy kosárlabdázol, harcművészetet űzöl, vagy a felső végtag ezen részét ért sérülés után visszatérsz.  

Érdemes alumíniumból készült kézi facsarókat választani (könnyű, sérülésálló), barázdált, gumi vagy habszivacs markolattal (biztos fogás) és széles ellenállással. 

A fekvőtámaszfogantyúk típusai - mire figyeljünk vásárláskor? 

Klasszikus push-up fogantyúk

A főként a mellkas, a vállizmok és a tricepsz erősítésére szolgáló kapaszkodóknak erős, de könnyű anyagból, pl. acélból kell készülniük, és csúszásmentes párnákkal és lábakkal (pl. gumi vagy neoprén) kell rendelkezniük. Ügyeljen a push-up fogantyúk teherbírására (maximális felhasználói súly), alakjára (kerek - biztonságos a csuklók és az ízületek számára) és az összecsukható opcióra (a könnyű hordozhatóság érdekében). 

Forgó fogantyúk fekvőtámaszokhoz

A kapaszkodókhoz való forgó push-up fogantyúk 360 fokban elforgathatóak, ami lehetővé teszi, hogy különböző szögekben és különböző pozíciókban gyakorolhasson. Vásárláskor ügyeljen arra, hogy szilárd anyagból (pl. alumíniumból) készüljenek, csúszásmentes párnákkal és talpakkal rendelkezzenek, és megfelelő teherbírással rendelkezzenek. 

A Sportano.hu kínálatában fitnesz kiegészítők széles választékát találja, amelyek növelik az edzés hatékonyságát és segítenek még jobb eredményeket elérni. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása