Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Futólegginsek

Futó leggings - divatos és tartós modellek a Sportano üzletben 

A futás kétségtelenül népszerű tevékenység mind a férfiak, mind a nők körében, és a gyerekek is szívesen futnak. Ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen mozoghass futás közben, érdemes profi ruházattal felszerelkezned. Ideálisak a testhez simuló és a mozgást nem korlátozó futóleggingsek. A piacon férfiak és nők számára is vannak futó leggingsek. A Sportano.hu kínálatában olyan professzionális márkák kiváló minőségű leggingseit találja, mint a CMP vagy a Nike. 

Szigetelt, rövid vagy magas derekú - futó leggings típusok 

A legnépszerűbb ruhamodell a magas derekú futóleggings, amely a kényelem szerelmeseinek jól beválik, miközben jól tartja a testet. Ezen kívül rövid és hosszú futóleggingset is találhat, ahol az első típus ideális a forró napokon. A hosszú leggings nagyon sokoldalú, és más tevékenységek során is használható. A téli évszakokra válasszon szigetelt futóleggingset. Lehetővé teszik az optimális testhőmérséklet fenntartását, meleget biztosítanak, ugyanakkor hatékonyan elvezetik a nedvességet, így garantálják a megfelelő szellőzést.  

A ruházat típusa női futóleggings és férfi futóleggings típusokra osztható. A leggings olyan sokoldalú ruhadarab lett, hogy a férfiak is szívesen nyúlnak érte edzéshez. Nagyra értékelik, hogy jól illeszkedik a testhez, nem korlátozza a mozgást, és maga az anyag jól működik együtt anélkül, hogy kidörzsölődne vagy kellemetlenséget okozna. Határozottan népszerűek a téli férfi futóleggingsek, azaz a hidegebb évszakokra tervezett modellek, valamint a kissé melegebb időjárásra vagy beltéri futóedzésre tervezett férfi futóleggings short. A nők számára viszont a futószoknyás leggings, valamint a 7/8-as vagy 3/4-es modellek érdekes lehetőséget jelenthetnek.  

A kisebb tárgyak elhelyezésére szolgáló zsebekkel ellátott futóleggings funkcionális választás, míg a fényvisszaverővel ellátott futóleggings nagyszerű téli vagy sötétedés utáni tevékenységekhez. 

Az anyag, amelyből a futó leggings készülhet 

A sportruházatot, beleértve a futótermékeket is, általában szintetikus anyagokból gyártják, amelyek nagy légáteresztő képességgel rendelkeznek. Elsősorban magas légáteresztő képességük jellemzi őket, ami azt jelenti, hogy intenzív testmozgás közben hatékonyan elvezetik a nedvességet. A szintetikus szövetek általában poliészter, poliamid, elasztán vagy nejlon. Pamutszövetet nem használnak, mert az gyorsan felszívja a nedvességet, és nem vezeti el azt, így a bőr nedves marad. A férfi és női futóleggingsnek lélegzőnek és gyorsan száradó anyagból készültnek kell lennie. Ezen kívül jó, ha az anyagot lapos varrásokkal tervezték, amelyek nem érnek a bőrhöz, így nem okoznak kidörzsölődést. A forró napokon célszerű olyan modelleket választani, amelyeken további szellőzőnyílások vagy háló található, ami kellemes hűvös érzést ad a magas hőmérsékleten való futás során.  

A megfelelő leggings kiválasztása futáshoz 

A megfelelő futóleggings kiválasztásakor válassza a testalkatának megfelelő méretet. A leggingsnek mindenekelőtt jól kell illeszkednie, de nem lehet sem túl szoros, sem túl bő. A szűk leggings kellemetlen érzést és nyomásérzetet okoz, míg a bő szabású modellek korlátozhatják a mozgást, mivel a felesleges anyag nehézkes lesz futás közben. 

A hosszú leggings a leggyakoribb választás, mivel nemcsak futáshoz, hanem más tevékenységekhez is használható, és jobban teljesít a változó körülmények között. A hosszú szárak védelmet nyújtanak a kidörzsölődés ellen, ugyanakkor kiemelik a sziluettet. A 7/8-as és 3/4-es modelleket nyári vagy átmeneti szezonokra választják. A téli futóleggingsek a hideg hőmérsékletre készült termoaktív fazonok, amelyek minden körülmények között magas hőkomfortot biztosítanak. Az olyan kiegészítő elemek, mint a fényvisszaverők és zsebek növelik a biztonságot és a kényelmet.  

Futó leggingset kínáló márkák 

A Sportanónál profi futóleggingsekkel szerelheti fel magát, amelyeket intenzív edzésre terveztek. Üzletünkben olyan Nike futóleggingseket találsz, amelyek mikroszálakból álló Dri-FIT technológiával készültek, amely támogatja a test hűtőrendszerét, egyenletesen elvezetve a nedvességet. A CMP futóleggings viszont Dry Function funkcióval rendelkezik, amely egy gyorsan száradó anyag, amely intenzív edzés közben is biztosítja a kényelmet. A szaggátló technológia viszont kiváló vízszigetelést és szagvédelmet garantál. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása