Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Városi hátizsákok

Városi hátizsákok - praktikus és divatos kiegészítők a Sportano.hu oldalon

A városi hátizsákok manapság a gardrób kötelező elemei. Tökéletes mindennapi használatra, iskolába, munkába vagy csak sétához a városban. Kényelmesek, funkcionálisak és divatosak. A városi hátizsákok jobban megfelelnek a városlakók igényeinek, mint a trekking vagy túra hátizsákok. Feladatuk elsősorban a mindennapi tevékenységek megkönnyítése, mint például a munkába vagy iskolába ingázás, bevásárlás vagy városi kirándulás. A városi hátizsákok praktikusak, ugyanakkor lehetővé teszik, hogy különféle stílusokon és mintákon keresztül fejezze ki magát. A Sportano.hu városi hátizsákok széles választékát kínálja olyan neves márkáktól, mint a Fjällräven, Thule, Under Armour, The North Face, EVOC, deuter és New Balance.

Városi hátizsákok funkcionalitása - zsebek, rendezők és kapacitás

A városi hátizsákokat a funkcionalitást szem előtt tartva tervezték. Különféle zsebekkel és rendszerezőkkel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a tárgyak tárolását. A nagy kapacitás még nem minden – fontos, hogy a hátizsáknak megfelelő mennyiségű zsebe legyen, amelyek segítik a dolgok rendezését.

Viselési kényelem és ergonomikus forma – a városi hátizsákok legfontosabb jellemzői

A hordozási kényelem rendkívül fontos jellemzője a városi hátizsákoknak, hiszen gyakran egész nap hordják. Éppen ezért érdemes odafigyelni a hátizsák ergonomikus formájára, puha vállpántjaira és a megfelelően párnázott derékövre.

Divatos városi hátizsákok – hogyan lehet ötvözni a stílust a funkcionalitással?

A városi hátizsákok egyre gyakrabban válnak a stílus elemévé. A divatos minták és színek nemcsak kiegészítők, hanem önkifejezési módot is jelentenek. Számos márka kínál városi hátizsákokat különböző stílusokban, a minimalistától az avantgárdig.

Urban hátizsákok férfiaknak és nőknek – mi a különbség?

A városi hátizsákok stílusa és szabása gyakran különbözik a felhasználó nemétől függően. A női hátizsákok gyakran karcsúbb sziluettűek, kisebbek és további zsebekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik kozmetikumok vagy apró tárgyak tárolását. Ezzel szemben a férfi hátizsákok klasszikusabb és minimalista stílusúak , kevesebb zsebbel.

Unisex hátizsákok – a tökéletes megoldás mindenkinek

Az uniszex hátizsákok nemtől függetlenül mindenki számára készültek. Ezek a modellek nem tartalmaznak nemre jellemző elemeket, így nemi identitásától függetlenül viselheti őket.

Laptop hátizsákok – védi felszerelését munkába vagy iskolába menet

Sokan visznek magukkal laptopot munkába vagy iskolába menet, ezért a városi hátizsákokon gyakran speciális zsebek találhatók, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a felszerelésnek. Ezek a zsebek általában speciális anyagokkal vannak bélelve, amelyek megvédik a laptopot az ütésektől és ütésektől. Érdemes olyan hátizsákokat választani, amelyek zsebei akkora méretűek, hogy ne csak egy laptop, hanem egyéb szükséges dolgok, például töltő, dokumentumok vagy könyvek is elférjenek benne.

Vízálló városi hátizsákok - esővel és nedvességgel szemben

A városi hátizsákok gyakran ki vannak téve az esőnek és a nedvességnek, ezért sok modell speciális huzattal vagy vízálló bevonattal rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a nedvesség ellen. Így biztos lehet benne, hogy a hátizsákban minden holmi száraz lesz még nagy esőben is.

Leírás kibontása Leírás összecsukása