Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Jóga hevederek

Jóga pántok - megbízható modellek a Sportano webáruházban

Kezdő jógázó vagy, vagy talán szeretnél egy kis változatosságot vinni a gyakorlatodba? Természetesen az olyan kiegészítők, mint a jógapántok, bokapántok, takarók vagy jógagörgők hasznosak lehetnek a napi edzésekhez. Ha praktikus edzőeszközt keres, a jógapántok remek választásnak bizonyulnak. Mindenekelőtt nyújtásra használják, és különböző nyújtási pozíciókban is alkalmazzák, miközben erősítik a láb- és hasizmokat is. A Sportano.hu sportboltban olyan kipróbált és bevált márkák kiváló minőségű jógaszíjait találja, mint a Gaiam, Spokey, Joy in me, JadeYoga vagy a Yoga Design Lab.

Jóga pántok - alkalmazás, használat, alapvető információk

Ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan gyakorolhassuk a jógát, nemcsak a technikára és az új készségek elsajátítására kell ügyelni, hanem az alapvető kiegészítők is hasznosak lesznek. Ezek közé tartozhatnak mindenekelőtt a jógaszíjak, amelyek fő funkciója a lábak és a hát nyújtása. Segítségükkel sokkal jobban végezheti az előre- vagy oldalhajlításokat, valamint a lábnyújtásokat fekvő és ülő helyzetben. A jógában járatlan emberek számára lehetővé teszik, hogy biztonságosan végezzék az egyes pozíciókat a szőnyegen, a mozdulatok elmélyítésének lehetőségével. A jógapánt végtagnyújtóként is működik, és lehetővé teszi, hogy a térdet kiegyenesítsd, amikor a lábad felemelkedik.

A piacon kapható jógapántok általában pamutból vagy szintetikus anyagból készülnek, és speciális csatokkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a hossz beállítását. A pánt textúrája nemcsak kényelmessé teszi a használatát, hanem ellenállóvá is a sérülésekkel szemben. A megfelelő modell nem okozhat kidörzsölődést, ugyanakkor stabilitást és kényelmet kell biztosítania használat közben.

A megfelelő jógaszíj kiválasztása

Ha azon gondolkodsz, hogy melyik jógapántot válaszd elsősorban, a hosszúságot és a szélességet igazítsd a saját ízlésedhez, hiszen nem szabad, hogy útban legyen edzés közben, ugyanakkor univerzális kialakításúnak kell lennie. A keskeny pántok jobbak lesznek a kisebb kezűek számára, míg a széles pántok azok számára javasoltak, akik helyes és biztonságos fogást szeretnének. A jógapánt viszont általában pamutból készül az optimális stabilitás érdekében. A csat lehetővé teszi, hogy a pánt hosszát az Ön igényei szerint állítsa be és illessze a szíjat. A jógapántok többféle hosszúságban és színvariációban kaphatók a piacon, így a darabot saját elvárásaihoz és ízléséhez igazíthatja.

Milyen márkák kínálnak minőségi jógaszíjakat?

A Sportano.hu sportbolt választékában kiváló minőségű jógaszíjakat talál olyan bevált gyártóktól, mint a Gaiam, Spokey, Joy in me, JadeYoga vagy Yoga Design Lab. Nálunk különböző hosszúságú hevederekkel lesz felszerelve, így biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő terméket. A színválaszték széles skálája lehetővé teszi, hogy egyéni ízlésének és preferenciáinak megfelelő szíjat válasszon. Mindenképpen érdemes a megfelelő jógaszíjat választani, ha csak edzel - függetlenül a fittségi szintedtől. Hatékonyan ellazítja izmait, és lehetővé teszi, hogy különböző pozíciókban végezzen nyújtógyakorlatokat, így javíthatja technikáját, és kényelmesen, sérüléstől való félelem nélkül gyakorolhatja a jógát.

Leírás kibontása Leírás összecsukása