Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Jóga kiegészítők

A legjobb jógakiegészítők a Sportano üzletben

Gyakorolj otthon, egy stúdióban vagy esetleg elvégezhetsz egy jógaoktatói tanfolyamot? Nem számít, milyen szinten állsz, a Sportanónál a legjobb minőségű jógakellékeket kapod, amelyekkel a legigényesebb gyakorlatokat is elvégezheted. Az olyan márkák, mint a Moonholi, a Gaiam, a Yoga Design Lab vagy a Schildkrot felelősek a Sportano legjobb jóga termékeiért. 

Alapvető kiegészítők a jógagyakorlatokhoz

Dinamikus ashtanga jóga vagy testrugalmas hatha jóga? Minden gyakorláshoz olyan kiegészítőkre lesz szükséged, amelyek növelik az egyes gyakorlatok hatékonyságát. A legfontosabb természetesen a szőnyeg - ez biztosítja az Ön kényelmét és biztonságát. Szintén fontosak a jógabokák és a pántok, amelyekkel a legigényesebb testtartásokat is el tudja végezni, és a végletekig tudja nyújtani. Ha jógastúdióban vagy a szabadban tervezi gyakorolni, akkor szüksége lesz egy olyan hordtáskára is, amellyel sérülés nélkül tudja szállítani a jógamatracot.  

Jógaszőnyeg

A jógamatracot a gyakorló magasságához és igényeihez kell igazítani. Az ashtanga gyakorláshoz egy tanúsított PVC-ből készült, tartós szőnyeg lesz ideális, míg a power jógához egy csúszásmentes gumiszőnyeg az ideális. Más szőnyeganyagok közé tartozik a TPE, a mikroszálas, valamint a természetes és teljesen biológiailag lebomló parafa. A szőnyeg kiválasztását meghatározó egyéb kritérium a vastagság is. Az 1,5 mm-es szőnyegek ideálisak az utazó jógázók számára, míg a kissé vastagabbak (3-4 mm) olyan standard szőnyegek, amelyek a kezdőknek és a haladóknak is megfelelnek.  

Jóga kocka

Ha egy adott póz nagy rugalmasságot és nyújtást igényel, támogassa magát egy jógakocka segítségével. Az ilyen kiegészítők különösen a kezdők számára lesznek hasznosak, de hasznosak lesznek azoknak a haladó jógásoknak is, akik szeretnék elmélyíteni a gyakorlatukat. A jógabokák segítenek az ászanák végrehajtásakor és megelőzik a sérüléseket. Különböző anyagokból készülnek - a legkönnyebbek és a deformációnak ellenállóak a habszivacsból készültek, a legtartósabbak pedig, amelyek nem félnek a mechanikai sérülésektől, ökológiai fa parafából készültek.  

Jógahenger

A jógahenger segíthet az igényes testtartások végzése közben fellépő feszültségen, amellyel elég a testben lévő triggerpontokat masszírozni, hogy ellazuljanak az izmok. A görgők általában PVC és EVA kombinációjából készülnek, ami garantálja a termék tartósságát. Lehetnek sima vagy olyan fülekkel, amelyek a mélymasszázsért felelősek. A jógahengerek között találhatunk biológiailag lebomló, természetes parafából készülteket is. 

Jóga szettek

A felszerelésüket kiegészítő jógázók számára jó megoldást jelentenek a jógagyakorláshoz szükséges kiegészítőket tartalmazó szettek. Egy ilyen készlet mindenekelőtt egy szőnyeget tartalmaz, leggyakrabban az ökológiai TPE-ből készült szőnyeget, valamint a stabilitást és biztonságot biztosító habblokkokat az igényes pozíciók során. A jógakészlet fontos elemei a tartós pamut jógaszíjak is, amelyekkel elmélyítheted a hajlításokat és még jobban megnyújthatod az izmaidat. A hevederek csatos rögzítéssel is rendelkeznek, ami nagyon egyszerűvé teszi a felszerelés beállítását és magadra illesztését, és nem okoz további problémákat. 

Praktikus kiegészítők jógásoknak

Jógastúdióban vagy esetleg a szabadban gyakorolsz? Ha minden tartozékát szállítani szeretné, érdemes beszereznie egy praktikus jógatáskát a Moonholától, amelyben sikeresen el tudja helyezni mind a szőnyeget, mind az egyéb edzéstartozékokat, valamint a kulcsokat, a telefont, a vizes palackot és akár az öltözködési ruhát is. A Gaiam övtáska szintén jó kiegészítő, amellyel sértetlenül szállíthatja szőnyegét.  

A jógagyakorlatok során fontos, hogy hidratált maradj, ezért gondoskodj egy újrafelhasználható termikus palackról, amely akár 24 órán át képes a hideg italt melegen tartani, a forró italt pedig 12 órán át. Az ilyen palacknak légmentesnek kell lennie, és olyan ökológiai anyagokból kell készülnie, mint a BPA-mentes rozsdamentes acél. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása