Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Jóga kockák

Jóga bokaláncok - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano üzletben

A jógagyakorlás során, függetlenül attól, hogy milyen szinten állsz, a jógakockák hasznosak lehetnek, és nagyszerűek a kezdőknek és a haladóknak egyaránt. A bokák lehetővé teszik bizonyos pózok végrehajtását, miközben nagyon hasznosak és javítják a szőnyegen végzett mozdulatokat. Ha még csak most kezded a jógát, az olyan kiegészítők, mint a boka, nagyon hasznosak lesznek, különösen akkor, ha egészségügyi problémákkal küzdesz, vagy szeretnéd jobban nyújtani a tested. A Sportano.hu sportbolt választékában olyan jól bevált márkák jógabokáit találja, mint a Yoga Design Lab, Gaiam, Joy in me, JadeYoga, Spokey, TREXO vagy Schildkröt.

Jóga kocka - felhasználás, méretek és alapvető információk

A jógaboka egy nagyon könnyű és kényelmes eszköz, amely megkönnyíti a gyakorlatok elvégzését a szőnyegen. Ezen kívül megelőzi az izmok túlterheléséből és nyújtásából eredő sérüléseket, ezért hasznos a kezdők számára. A boka segít az egyes testtartások, vagyis az ászanák megtanulásában. Támogatást nyújt fekvő, álló vagy ülő testtartások közben. Segít az alak modellezésében és a test nyújtásában is, egyúttal erősíti az izmokat.

A piacon kapható fa jógakocka, parafa jógakocka és leggyakrabban habszivacs jógakocka. A fából készült javaslatok általában a legnehezebbek, tulajdonságaik miatt nem mindenkinek tetszenek, ugyanakkor kiváló stabilitást biztosítanak. Bükkből, fenyőből vagy tölgyből készülnek. A parafa kockák könnyű modellek, és edzés közbeni stabilitásukkal tűnnek ki. A habszivacsból készült kockák viszont nyomásmentes, kényelmes használatúak és ellenállnak a deformációnak. A legsokoldalúbb és legnépszerűbb választás álló, ülő és csavaró gyakorlatokhoz.

Ami a jógakocka méreteit illeti, minden a választott modelltől és gyártótól függ. Ezek különböznek egymástól, és az edzés során az Ön igényeihez és kényelméhez kell igazítani őket. Általában 21-23 cm hosszúak és 11-13 cm szélesek.

A megfelelő jógakocka kiválasztása

A jógabokák népszerűek a kezdők és a tapasztaltabbak körében, akik változatosabbá szeretnék tenni az edzésüket. A gyakorlatok és az egyes testtartások végrehajtása során támaszt nyújtanak. A megfelelő modell kiválasztásakor érdemes az építőanyag alapján tájékozódni, ahol a legsokoldalúbb termékeket habból vagy parafából tervezték. A fából készültek általában sokkal nehezebbek, és nem túl kényelmes a használatuk. A jógakockának stabilitást kell biztosítania és lehetővé kell tennie a súlyátvitelt, amit a megfelelő kialakítás - akár falak vagy derékszögek - tesz lehetővé. Ezen kívül figyeljen a termék súlyára, amelyet a saját preferenciáihoz kell igazítani. Ha könnyű modellt szeretne, a hab- vagy parafakocka a legjobb választás.

A jógakockák ráadásul nemcsak gyártási anyagukban vagy méreteikben, hanem színükben is különböznek egymástól. Ez nem befolyásolja a termék tulajdonságait és használatát, de lehetővé teszi, hogy a gyakorló egyéni ízléséhez igazítsák. 

Minőségi jógabokákat kínáló márkák

A Sportano.hu webáruház kínálatában kiváló minőségű jógakockákat talál habszivacsból, fából vagy parafából, így kiválaszthatja az igényeinek megfelelő modellt. Olyan neves márkák termékeivel látjuk el Önt, mint a JadeYoga, Spokey, Joy in me, TREXO, Yoga Design Lab, Gaiam vagy Schildkröt, különböző méretekben és színváltozatokban. A jógabokának köszönhetően erősíti az izmait, javítja a stabilitását, és képes lesz az egyes mozdulatokat és pozíciókat helyesen végrehajtani a szőnyegen.

Leírás kibontása Leírás összecsukása