Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Egyéb kerékpáros tartozékok

Kerékpár kiegészítők - válasszon helyesen a Sportano sportboltban

A kerékpáros kiegészítőkkel növelheti a kerékpározás kényelmét és biztonságát. A Sportano.hu olyan márkák kiegészítőinek választékát kínálja, mint a Blackburn, Kellys és Topeak. Ezek között találhat kerékpártartókat, amelyek különösen hasznosak egy forró napon, palackkosarakat vagy kerékpáros okostelefon-tartókat a navigációhoz. A Sportano egy olyan hely, ahol a biztonságról és a megbízhatóságról is gondoskodhat, és ahol olyan kiváló minőségű kiegészítők közül választhat, mint a kulcsok, tükrök és kerékpárcsengők

Kerékpártükrök, kosarak, csengők - milyen kerékpáros kiegészítőkkel érdemes felszerelkezni?

A kerékpáros tartozékok három kategóriába sorolhatók. Az első olyan elemek, amelyek növelik a kerékpáros biztonságát. A második csoportba azok a tartozékok tartoznak, amelyek lehetővé teszik a kerékpár javítását. A harmadik típusú kerékpár-kiegészítők azok az elemek, amelyek javítják a kerékpáros kényelmét

A biztonság növelésének egyik módja a kerékpáros tükör. Bár nem kötelező felszerelés a kerékpáron, a tükörkészlet jelentősen javítja a többi közlekedő láthatóságát, különösen kanyarodáskor vagy előzéskor. A szűk utcákban hasznosnak bizonyul egy összecsukható kerékpártükör. 

A kerékpárcsengő javítja a biztonságot, mind az Ön, mind mások biztonságát. Gyors kerékpározás közben figyelmeztetheti az úton közlekedőket a közeledő kerékpárosra. A legfiatalabbakról is érdemes megemlékezni. A gyermekeknek szánt kerékpáros kiegészítők, mint például a gyermekkormány és a kormánymarkolat, javítják a gyermek biztonságát, ugyanakkor biztosítják a kerékpározás hatékony elsajátítását. 

Az is jó ötlet, ha felszerelkezik kerékpárkulcsokkal. A nyomatékkulcs hasznos a váz, a nyeregcső vagy a felnik beállításához. Kerékpárjavító készletét kiegészítheti egy lánckerék-eltávolító szerszámmal is. Ehhez jól jön egy kazettakulcs. A küllők beállításához szükség lehet egy kerékpár küllőkulcsra is. 

A kerék menet közben is meglazulhat. Ha ez megtörténik, legyen kéznél egy kerékpártengelykulcs és kenőzsír. A kerékpár hajtókar- és fenéktartó kulcs megkönnyíti a hajtókarok cseréjét és a pedálok eltávolítását. Jó ötlet a szükséges eszközöket egy helyen tartani. Gyakran lehet kapni kerékpárkulcs-készletet olyan dobozban, mint amilyenben más szerszámok is vannak. 

Érdemes felszerelni a kerékpárt olyan kiegészítőkkel is, amelyek kényelmesebbé teszik az utazást, például kosárral vagy csomagtartóval. Ez lehetővé teszi, hogy ne csak a bevásárlást, hanem a javításhoz szükséges szerszámokat is magával vigye. A kerékpártartóhoz tartozékokra, például bilincsekre, csavarokra és anyákra lesz szüksége. Egy másik hasznos kiegészítő a kerékpár nyereghuzat, amelyet az első eső után értékelni fog

A kerékpár egy italtartóval is gazdagítható. A modern bidon kosarak nemcsak hagyományos acélszerkezetek, hanem karbonból készült, rendkívül könnyű kerékpáros kiegészítők is. Egy másik hasznos tartótípus az okostelefon-tartó, amely lehetővé teszi a navigációval való közlekedést. 

Kerékpárkosarak, kulcskészletek - mire figyeljünk kerékpáros kiegészítők vásárlásakor?

A kerékpáros kiegészítőknek a szerszámokon kívül tartósnak és könnyűnek kell lenniük. Az olyan kiegészítők, mint a csomagtartó vagy a bidonkosár nem nehezíthetik meg túlságosan a kerékpárt. A tömeg növelése csökkenti a manőverezőképességet és a sebességet. Jó választás a karbonból készült kiegészítők, amelyek könnyűek, de ellenállnak a külső körülményeknek és egyéb körülményeknek is. 

A kerékpárkulcsoknak mindenekelőtt nagy terhelést kell elviselniük. Egy szorosan rögzített csavar meglazításához nagy erőre van szükség. Ezért érdemes edzett acélból készült szerszámokkal felszerelkezni. Könnyebb alumíniummal kombinálva a kulcsoknak megfelelő keménységet biztosítanak anélkül, hogy túl nehezek lennének. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása