Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpár cipő kiegészítők

Kerékpáros cipők tartozékai - válassza ki a megfelelőt a Sportano sportboltban 

A Sportano.hu kerékpárcipő-kiegészítők kategóriája a kerékpározás szerelmesei által világszerte nagyra becsült, neves márkák legjobb termékeit kínálja. Válassza ki a kerékpáros cipőkhöz való, egyéni igényekre szabott betéteket, huzatokat és blokkokat

Fedelek, bélések, illatos tasakok - milyen kerékpáros kiegészítőkkel érdemes felszerelkezni? 

Annak érdekében, hogy a kerékpáros cipő funkcionális és jó állapotban maradjon, érdemes megfelelő kiegészítőket használni, amelyeknek köszönhetően minden kerékpáros ruhatárának ez a fontos része hosszabb ideig velük marad.  

Kerékpáros cipőhuzatok

A kerékpáros cipőhuzat megkönnyíti a cipő szállítását és tárolását, és pozitív hatással van a cipő élettartamára is. Ezenkívül megvédi a többi felszerelést és a kerékpáros ruházatot a szennyeződésektől szállítás közben, például esős időben, sáros terepen való tekerés után. 

Kerékpáros cipő talpbetétek

A kerékpáros cipőbetétek felelősek a lovaglás kényelméért, és csökkentik a hosszú távú lovaglásból vagy a láb profiljából eredő fájdalom vagy sérülés kockázatát. A megfelelően kiválasztott talpbetétek jó alátámasztást biztosítanak a lábnak, egyenletes terhelést, és lehetővé teszik a kellemetlen kopások, tyúkszemek és az alsó végtagok ezen részének nem megfelelő munkája miatti túlterhelésből eredő sérülések elkerülését.  

Kerékpár cipőblokkok

A kerékpáros cipőblokkok az SPD vagy SPD-L kattintási rendszerben használatosak, és MTB vagy országúti cipőkhöz való változatban vannak megkülönböztetve. Fontos kérdés az úgynevezett munkahézag (több fokos skálán, pl. nulla vagy négy fok), azaz a láb előre/hátra mozgási tartománya, amikor a cipő be van rögzítve. Az egyéni biomechanikai jellemzőknek megfelelően kell kiválasztani (pl. térdfájdalom, feszült izmok, sérülés stb.). 

Illatosított tasakok kerékpáros cipőkhöz

Megszüntetik a rossz szagokat, a nedvességet és a baktériumok elszaporodását, így több szezonon át élvezheti kedvenc kerékpáros cipőjét. Az illatosító tasakok minden cipőtípushoz illenek, és számos illatban kaphatók, így sikeresen illesztheti őket egyéni preferenciáihoz. Ahhoz, hogy a kerékpáros cipőhöz való illatosító tasakok betöltsék funkciójukat, elegendő rendszeresen a cipőbe helyezni őket edzés vagy verseny után. Különösen hasznosak a szezon után, amikor a téli cipőket könnyebb változatokra cseréli. 

Kerékpáros cipők tartozékai - mire figyeljünk a vásárláskor? 

A kerékpáros cipőbetéteknél ügyeljen arra, hogy a lábfej boltozatának magasságától függően válassza ki a megfelelő profilmagasságot. Vannak magas, közepes és alacsony profilú modellek (pl. lúdtalpas lovasok számára). A megfelelően illesztett talpbetét csökkenti a láb- vagy térdfájdalom kockázatát. Választhatja a felhasználó lábához alkalmazkodó (pl. EVA-habból készült) termikus talpbetéteket. Ügyeljen a kerékpáros cipő megfelelő méretére és illeszkedésére, valamint a sarok és a lábközép megerősítésére. 

Érdekli a kerékpáros cipőhuzat? Válasszon a cipő méretéhez és profiljához illő kiegészítőt. Választhat cipzáras vagy táska alakú huzatot (pl. légáteresztő poliészterhálóból). Győződjön meg róla, hogy tartós, nedvességálló és sérülésálló anyagból (pl. poliamid) készült. Győződjön meg róla, hogy a fedélnek kényelmes fogantyúja van a könnyű hordozáshoz, szellőzőnyílásokkal és teljes hosszúságú cipzárral (könnyebb csomagolni). 

A kerékpáros cipőhöz való blokkok kiválasztásakor figyeljen arra, hogy azok kompatibilisek legyenek a cipőjével és a pedálokkal. Győződjön meg róla, hogy gumiréteggel rendelkeznek a jobb járási kényelem érdekében. 

A Sportano.hu oldalon összegyűjtöttük a kerékpáros cipőkhöz szükséges tartozékokat, hogy megfelelő védelmet és kényelmet biztosítsunk minden kerékpározás szerelmesének. Használja ki a 24 órán belüli gyors szállítás előnyeit és a 30 napig tartó visszaküldés lehetőségét. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása