Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Védők kerékpáros cipőkhöz

Védők a kerékpáros cipőkhöz - válassza ki a megfelelőt a Sportano üzletben

A Sportano.hu kerékpáros cipővédők kategóriája a meleg és tartós termékek széles választékát kínálja a kerékpárosokszámára, akiknek fontos a magas szintű kényelem fenntartása a kerékpározás során, különösen ősszel és télen. Válassza ki a megfelelő protektorokat kerékpáros cipőjéhez, és biztosítsa a megbízható védelmet minden időjárási körülmények között.  

Téli, eső, neoprén - a kerékpáros cipők védelmének típusai 

A kerékpáros cipőprotektorok fő feladata, hogy megvédjék a cipőt, valamint a bokát és a lábat a szennyeződéstől (pl. sár), a nedvesedéstől (esős időben) vagy a hidegtől (ősszel és télen). Az évszaktól és az időjárástól függően választhat például egy tartós neoprénből készült téli modellt, amely hőszigetelést és vízszigetelést biztosít, vagy egy softshell változatot az átmeneti körülményekhez

Téli protektorok kerékpáros cipőkhöz 

Hatékonyan véd az alacsony hőmérséklet, a szél és a hó ellen. A téli kerékpárbakancs-védők nagyfokú kényelmet biztosítanak a nagyon alacsony hőmérsékleten (akár -20 °C-ig) történő kerékpározás során. Általában vastag neoprénből, poliuretánszálakból vagy softshell anyagból készül, kiegészítő Gore-Tex® membránnal.  

Esővédők kerékpáros cipőkhöz

Fő feladatuk, hogy védelmet nyújtsanak az eső és a nedvesség ellen, és így elkerüljék a nedves cipőben való lovaglás következményeit (hideg, kopás, átázás stb.). A kerékpáros cipők esővédője pl. softshell anyagból készül, vízlepergető bevonattal és megerősített varratokkal, és vízálló cipzárral is rendelkezhet. 

Neoprén védők kerékpáros cipőkhöz 

A kerékpáros cipőkhöz való neoprén védők nagyon könnyűek, ezért ideálisak az országúti kerékpárosok számára, akiknek fontos a kiegészítők lehető legkisebb súlya. A nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően jól alkalmazkodik a cipőhöz, ami szilárd gátat képez a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen. 

Hogyan válasszunk protektorokat a kerékpáros cipőkhöz? 

A kerékpáros cipővédőket a cipőmodellnek - országúti vagy MTB -, a kerékpárpedálok típusának (SPD-kattintós rendszerrel vagy platformpedálokkal) és az időjárási viszonyoknak megfelelően kell kiválasztani. Fontos kritérium az anyag: a neoprén tartós, vízálló és jól szigetel a hideg ellen, míg a szilikon hatékony védelmet nyújt az eső és a szél ellen. Az MTB-versenyzők számára a protektorok általában megerősített panelekkel rendelkeznek a lábujjak és a sarok területén (pl. gumi, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek), és lyukakkal az SPD rögzítőkhöz.  

Figyeljen a zárás formájára: cipzárral (hátul vagy oldalt) vagy tépőzárral. Vagy válasszon felcsúsztatható kerékpáros csizmavédőket - ideális hosszú távokra.  

A kora tavaszi vagy őszi kerékpározás során a magas szintű kényelem biztosítása érdekében ügyeljen a tömített varrásokra, amelyek kiküszöbölik a nedvesség cipőbe való behatolásának kockázatát. A kerékpáros bakancsvédők fontos elemei a fényvisszaverő betétek, amelyeknek köszönhetően sötétedés után vagy rossz látási viszonyok között jobban látható lesz. 

A kerékpáros cipővédők kiválasztásakor a kerékpáros felszereléseket, ruházatot és kiegészítőket szállító vezető márkák, például a Rogelli, Sidi, Shimano, Castelli, Accent vagy Endura termékeit válassza, hogy biztos legyen a kiváló minőségben és a hosszú élettartamban. 

A Sportano.hu a legjobb védőket kínálja kerékpáros cipőkhöz, amelyeket könnyen hozzáigazíthat cipőjéhez. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása