Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Biker boxer

Kerékpáros boxeralsó - válasszon egy divatos és kényelmes modellt a Sportano üzletben

A megfelelő kerékpáros ruházat nemcsak a viselője kényelmét biztosítja, hanem azt is, hogy a kerékpáros ne szenvedjen kopást a kerékpározás során. A mez, a cipő vagy a kesztyű mellett érdemes fogadni a kerékpáros boxeralsóra, amely a kerékpáros ruházat egyik rétege lehet, vagy sikeresen helyettesítheti a kerékpáros rövidnadrágot. A Sportano.hu sportbolt kínálatában olyan gyártók kiváló minőségű kerékpáros boxeralsóit találja, mint a 100% vagy a POC. Férfi, női és gyermek modellekkel látjuk el Önt, speciális gélbetéttel, amely minden körülmények között biztosítja a viselési kényelmet.

Miért érdemes kerékpáros boxert vásárolni?

A kerékpáros boxeralsókat nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt tervezték. Mindenekelőtt magas szintű viselési kényelmet garantálnak kényelmes szabásukkal, amely általában varrásmentes. Ennek köszönhetően a boxeralsó nem okoz kidörzsölődést vagy sérülést a bőrön, és speciális betéttel is fel van szerelve. A gélbetéttel ellátott kerékpáros boxeralsó védelmet nyújt, és lehetővé teszi, hogy minden helyzetben és hosszú távú egykerekű túra után is kényelmesen érezze magát. Ezen kívül a boxeralsó nagyszerűen elvezeti a nedvességet, szárazon tartja a bőrt, és sokkal kényelmesebbé teszi a bőrét.

Ha hosszú órákat tölt a nyeregben, a női kerékpáros boxerek gél párnázással vagy a férfi kerékpáros boxerek gél párnázással ideális javaslatok az Ön számára. Biztosítják a kényelmet és védelmet nyújtanak a kidörzsölődés ellen, ami gyakran előfordul egy többórás utazás során. A legkisebbek számára is kiváló ruhadarab, hiszen a Sportano üzlet kínálatában gyermekmodelleket is talál.

Kerékpáros boxeralsó - a megfelelő modell kiválasztása

A kerékpáros boxeralsónak rugalmas anyagból kell készülnie, amely jól illeszkedik és testhez simul. Érdemes a ruhadarabnak hőszabályozó zónákkal rendelkeznie azokon a területeken, ahol a test a legtöbb hőt termeli. A hálós panelek viszont a megfelelő szellőzésért és légáramlásért felelősek. A varratmentes kialakítás megvéd a sérülésektől, miközben kényelmes érzést nyújt a több órás lovaglás során.

A kerékpáros boxeralsó legfontosabb eleme a talpbetét, amely speciális kialakítású, és biztosítja a levegő áramlását, miközben megakadályozza a kidörzsölődést. A megfelelően használt szövetek hatékonyan elvezetik az izzadságot és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Maguk a talpbetétek rugalmasak és szabad mozgást tesznek lehetővé, elnyelve a terepen fellépő ütéseket és rezgéseket. A választásnál figyelj a lábakra is, amelyeknek hevederekkel kell rendelkezniük, hogy ne csússzanak lefelé lovaglás közben. Állítsa be a lábak hosszát saját ízlése szerint, ahol a rövidek maximális mozgásszabadságot biztosítanak, a hosszúak pedig nagyobb hőkomfortot garantálnak.

Minőségi kerékpáros boxeralsót kínáló márkák

A Sportano.hu üzlet választékában kiváló minőségű, professzionális anyagokból készült kerékpáros boxeralsókat talál, amelyek rugalmasságot és kényelmet biztosítanak a kerékpározás során. Női, gyermek és férfi modellekkel szereljük fel Önt olyan neves gyártóktól, mint a POC vagy a 100%. Sima és tapadó kialakítással készült, és betétekkel rendelkezik az egykerekű kerékpározás nagyobb kényelme érdekében. Ha nem tudja pontosan, hogy melyik modellt válassza, vegye igénybe ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsen a helyes választásban.

Leírás kibontása Leírás összecsukása