Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros ruhák

Kerékpáros ruhák - válassza ki a legkényelmesebb modelleket a Sportano sportboltban 

A kerékpározás kiváló tevékenység mindenki számára, függetlenül a tapasztalati szinttől vagy a fejlett kerékpározási technikától. Ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen mozoghasson az egykerekű kerékpáron, különösen, ha hosszú órákat tölt a kerékpározással, elengedhetetlen a megfelelő ruházat. A legjobb választás egy olyan kerékpáros ruha, amely jól illeszkedik a testhez anélkül, hogy korlátozná a mozgását, és légáteresztő is. A Sportanónál olyan neves márkák kiváló minőségű overalljait találja, mint az Alé, X-Bionic, ASSOS és Santini

Miért érdemes kerékpáros ruhába beruházni? 

A kerékpáros ruha mindenekelőtt csökkenti az aerodinamikai légellenállást, köszönhetően a felhasznált anyagoknak, amelyek nem tartalmaznak olyan kiegészítő elemeket, mint a varrások, pántok vagy cipzárak. Szorosan illeszkedik a testhez, ami azt jelenti, hogy nem korlátozza a mozgást, ugyanakkor hozzájárul a kerékpáros felszerelés csökkentett súlyához. A csökkentett ellenállás sokkal nagyobb sebességet tesz lehetővé, és a legtöbb modell speciális szellőzőnyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a megfelelő légáramlást. A kerékpáros ruha nagyszerű választás amatőröknek, kezdőknek és profiknak egyaránt.  

Téli vagy esőruhák - a kerékpáros ruhák típusai 

A kerékpáros öltözet számos elemből állhat, de a legnépszerűbb változat azonban a kerékpáros ruhák, amelyek biztosítják a megfelelő illeszkedést. Ha a megfelelő modellt keresi, válasszon olyan esőálló kerékpáros ruhát, amely vízálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyag nem szívja magába a vizet, és nem fogja kényelmetlenül érezni magát, ha esős időben lovagol. Népszerű választás az egyrészes kerékpáros ruha, amely nagyon kényelmes viselet, és mindenekelőtt nem korlátozza a mozgást. Rugalmas anyagokból készül, amelyeket úgy terveztek, hogy megfelelően illeszkedjen a testhez. Országúti kerékpáros ruhát is használnak, amely mindenekelőtt csökkenti a légellenállást, ami rendkívül fontos az országúti kerékpározásnál. Ezen kívül találkozhatsz olyan téli kerékpáros ruhával is, amelyet nehéz körülmények között történő kerékpározásra terveztek. Ez speciális szigetelésekkel vagy membránokkal van ellátva a hőkomfort biztosítása érdekében. 

A megfelelő kerékpáros ruha kiválasztása 

A megfelelő kerékpáros ruha kiválasztásakor figyeljen a méretre, mivel a kiválasztott modellnek illeszkednie kell a testhez, ugyanakkor légáteresztőnek kell lennie. Ez a kényelemre és a mozgáskorlátozások hiányára is hatással van. Egyes öltönyfajták speciális zsebekkel rendelkeznek, amelyekben az út során szükséges apróságokat tárolhatja. Ezenkívül a ruhának víz- és szélállónak kell lennie, különösen, ha az átmeneti évszakokban kerékpározik. Télen a hőszigetelt modellek ideálisak a jó hőkomfort biztosítása érdekében. 

Az overallok hosszú és rövid ujjú változatban, valamint különböző lábhosszúsággal kaphatók. Így a megfelelő modellt az Ön igényeihez igazítsa, hogy kényelmesen érezze magát. 

A kerékpárruhák anyaga 

A férfi és női kerékpáros ruhákat olyan anyagokkal kell tervezni, amelyek jobb teljesítményt tesznek lehetővé, csökkentve a testre ható légellenállást. Gyakran nincsenek varratok, pántok vagy más, a sebességet akadályozó elemek. A búvárruha általában egy mezből és egy rövidnadrágból áll, amelyeket a jobb levegőelosztás és a légellenállás csökkentése érdekében egyesítenek. Általában szintetikus anyagokból és rugalmas szálakból készül, és a leggyakrabban használt anyagok az elasztán, a poliészter, a poliamid és a spandex

A megfelelő méretű kerékpáros ruha kiválasztása 

A megfelelő kerékpáros ruha kiválasztásakor fontos, hogy figyeljünk a méretre, ahol egyesek rugalmas anyagokból készülnek, amelyeket úgy terveztek, hogy illeszkedjenek a testhez. A szűk szabás nem korlátozza a mozgást, nem zavarja a lovaglást, és csökkenti a testre nehezedő légellenállást. Mindenekelőtt a kiválasztott vágásnak a testhez kell tapadnia, de nem szabad nyomást gyakorolnia és kényelmetlenséget okoznia. Azok számára, akik gyakran választják a kerékpározást, célszerű szövet vagy hálós modelleket választani cipzáras zsebekkel, amelyekben a legszükségesebb dolgok szállítására alkalmasak. Néha az overallok speciális szellőzőnyílásokkal rendelkeznek, amelyek a megfelelő légáramlásért felelősek. Az öltönygyártók általában ugyanazokat a méretjelöléseket használják, mint a hagyományos ruházat esetében, azaz S, M, L és XL.  

Kiváló minőségű kerékpáros ruhákat kínáló márkák 

A Sportanónál kiváló minőségű kerékpáros ruhákat kínálunk a bevált gyártóktól, az Alé, az X-Bionic, az ASSOS vagy a Santini cégektől, akik a megfelelő technológiákra és anyagokra támaszkodnak a légellenállás csökkentése és a kényelem biztosítása érdekében. A szél- és vízálló tulajdonságok mellett a kiválasztott modellek napvédelemmel is rendelkeznek, hogy az anyag ne melegedjen fel, amikor a napnak van kitéve. Kényelmesen fogja érezni magát lovaglás közben. 

Az X-Bionic egyes öltönyfajtái 3D Bionic Sphere® technológiával rendelkeznek, amely vékony nedvességréteget hagy a bőrön anélkül, hogy nedvesnek érezné azt, míg a Sweat Traps® rendszer elvezeti a felesleges izzadságot, így az elpárolog és a termikus dinamikával távozik. A Santini márka viszont speciális kompressziós technológiával rendelkező, kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkező kerékpáros ruhákat kínál.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása