Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kiteboard párnák és hevederek

Párnák és hevederek kitesurfinghez – válassza ki a megfelelő felszerelést a Sportano.hu üzletben

A kitesurf egy olyan sport, amelyhez megfelelő felszerelés szükséges ahhoz, hogy teljes adrenalint és élvezetet élvezhessünk a deszkán. A sárkánydeszka párnák és hevederek nélkülözhetetlen kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a kiteszörfös számára, hogy irányítsa a deszkát és trükköket hajtson végre a levegőben. A Sportano.hu weboldalon kiváló minőségű kitesurf alátéteket és hevedereket kínálunk olyan neves gyártóktól, mint a Nobile, Cabrinha, F-ONE, North Kiteboard, CrazyFly vagy Dakine.

Kiteboard padok – hogyan működnek és miért fontosak?

A kiteboard párnák minden sárkányszörfös kulcsfontosságú felszerelései. Sík platformok, amelyekre felteheti a lábát, és segítenek megőrizni az egyensúlyt a deszkán. Nekik köszönhetően a kitesurfer jobban tudja irányítani a deszkát, és pontosan meg tudja határozni a haladási irányt.

A kiteboard párnák szintén befolyásolják a deszka hatékonyságát és teljesítményét lovaglás közben. A betétek helyes elhelyezése és jól megválasztott formája lehetővé teszi az erők jobb elvezetését és a haladási irány pontos szabályozását. Ennek köszönhetően a kitesurfer összetett manővereket és trükköket tud végrehajtani , mint például ugrások, levegőben fordulás vagy gyorsítás.

A kiteboard párnák másik fontos szempontja a kényelem és az ergonómia. A kitesurf egy olyan sport, amely sok fizikai erőfeszítést igényel, és a kényelmes és jól illeszkedő párnák segíthetnek csökkenteni a fáradtságot és a kényelmetlenséget lovaglás közben. A jó sárkánydeszka alátéteknek megfelelő párnázottsággal is rendelkezniük kell, ami megvédi az ízületeket a túlzott terheléstől és kényelmet biztosít az ugrás utáni leszálláskor.

Sokféle kiteboard alátét létezik, amelyek formájukban, méretükben és rögzítési rendszerükben különböznek egymástól. Ezért érdemes az egyéni igényeknek és vezetési stílusnak leginkább megfelelőket választani. A sárkányrepülő párnák is állíthatóak, így különböző méretű lábfejekhez és sárkányrepülő bakancsokhoz is elférnek.

Kiteboard pántok típusai és funkcióik

A sárkányrepülő hevederek egy másik nélkülözhetetlen tartozék, amely lehetővé teszi a kiteszörfös számára, hogy irányítsa a deszkát és trükköket hajtson végre a levegőben. Ezek a deszkára erősített elasztikus pántok, amelyek lehetővé teszik, hogy lovaglás közben szilárdan ráhelyezd a lábad a deszkára. A hevedereknek köszönhetően a kitesurfer képes egyensúlyt tartani a deszkán és pontosan meghatározni a haladási irányt.

A sárkányrepülő hevederek típusai

A kiteboard hevederek alakja, mérete és rögzítési módja különbözik . A hevedereknek három alapvető típusa van:

  • Classic Straps – a legegyszerűbb és legalapvetőbb sárkányhajó - pántok. Egy gumicsíkból állnak, amely a lábat a deszkához rögzíti. A klasszikus pántokat leggyakrabban a kezdő kiteszörfösök használják.
  • Tépőzáras Pántok - egy fejlettebb típusú sárkánydeszka heveder , amelyben a láb rögzítése a deszkához a tépőzáron alapul. Tépőzáras A pántok rugalmasabbak, mint a Classic Straps , és lehetővé teszik a pántok pontosabb beállítását a láb méretéhez.
  • kötés Szíjak - a legfejlettebb típusú kiteboard hevederek, amelyek maximális irányítást tesznek lehetővé a tábla felett. A lábak rögzítése a deszkához kötéssel hevederek olyan zárrendszeren alapulnak, amely a legnagyobb stabilitást és irányítást biztosítja.

Kiteboard heveder funkciók

A sárkányrepülő hevederek lehetővé teszik, hogy lábait szilárdan a deszkára helyezze, és szabályozza a haladási irányt. A hevedereknek köszönhetően a kitesurfer képes egyensúlyt tartani a deszkán és pontosan meghatározni a haladási irányt. A kiteboard hevederek összetett légi trükköket is lehetővé tesznek, például ugrásokat, pörgetéseket és freestyle trükköket. A kiteboardozáshoz megfelelő hevederek kiválasztása az egyéni preferenciáktól és a vezetési stílustól függ.

Párnák és hevederek beállítása – hogyan illesztheti őket vezetési stílusához?

A párnák és hevederek beállítása fontos, hogy a kiteszörfös egyéni igényeihez és lovaglási stílusához igazodjanak . Beállíthatja a párnák és hevederek helyzetét, hogy a legjobb lábpozíciót érje el a deszkán, és biztosítsa a megfelelő támasztást. A párnák és hevederek beállításával a különböző méretű kitesurf csizmákhoz is igazíthatóak.

Konzolok és szorítórendszerek – milyen lehetőségek állnak rendelkezésre?

A tartók és rögzítőrendszerek olyan tartozékok, amelyek lehetővé teszik a kitesurf deszka rögzítését a hajó fedélzetére vagy az autóra szállítás közben. A tartókhoz és a rögzítőrendszerekhez különféle lehetőségek állnak rendelkezésre, beleértve az állítható hosszúságú tartókat, a kampós vagy hevederes rögzítéseket, valamint az autó tetejére rögzíthető tartókat.

Leírás kibontása Leírás összecsukása